Jaa sivu

Viini & ruoka

Sieni-omenapiirakka

Syksyinen sienipiirakka saa makua omenasta ja salviasta. Se valmistuu helposti valmistaikinasta ja maistuu täydelliseltä Casillero del Diablo Pinot Noir -punaviinin kanssa.

Punaviinibrowniet

Punaviini ja suklaa kohtaavat herkullisessa brownie-reseptissä. 1000 Stories Zinfandel-viini saa punaviinibrowniet maistumaan taivaallisilta.

Vodkapasta

Vodkapasta on herkullinen yhdistelmä kermaista tomaattikastiketta ja chilin tuomaa potkua. Lopputulos on makunystyröitä kutkuttava viikonlopun lohturuoka! Vodkapastan kanssa sopii makean mausteinen Diablo Dark Red -punaviini!

Dippilautanen kahdelle

Grillaa satokauden parhaat kasvikset, valmista dippi, koristele kauniiksi kukkasin, sytytä kynttilät ja kaada lasiin viettelevää Diablo Golden Chardonnay -valkoviiniä. Treffit voivat alkaa.

Valkoviinidrinkki – margarita

Unohda tequila, klassikkodrinkki margaritan kevyempi versio syntyy valkoviinistä. Raikas, kesäinen valkoviinidrinkki sopii sellaisenaan tai vaikka meksikolaisen ruoan kanssa nautittavaksi.

Roseeviini-mehujää

Raikas roseeviini on hellepäivien pelastaja. Tiesitkö, että voit roseeviinistä valmistaa myös maistuvan mehujään? Ilahduta vieraitasi maistuvilla ja kauniilla roseeviini-mehujäillä.

Grillattu kokonainen broileri, parhaat vinkit

Kaipaatko vaihtelua grilliruokaan? Grillattu kokonainen broileri on kesän hitti. Sen juju on herkullinen, rapea kuori ja mehevä sisus. Täydellisen ruoka-viinikombon grillattu broileri muodostaa viskitynnyrissä kypsyneen 1000 Stories Chardonnay -valkoviinin kanssa.

Aasialainen lohisalaatti

Aasialainen lohisalaatti on maukas ruoka! Lohisalaatin valmistat käden käänteessä ja se maistuu hyvin lämpimänä kesäpäivänä. Kokeile ruokatoimittaja Mari Moilasen maukasta lohisalaattia raikkaan Adobe Gewürztraminer -viinin kanssa!

Uudet perunat, skagenröra ja tillimousse

Helppoa ja herkullista kesäruokaa, uudet perunat ja nopeat kymmenen minuutin lisukkeet! Ruokien seuraksi pöytään pieni ja siro Casillero del Diablo -hanavalkoviini, muutama viipale leipää, kedon kukkia ja juhla-ateria on valmis.

Savuburgeri

Savuburgeri: Savuburgerit nostaa veden kielelle – myös naapurilla! Yhdistä herkulliset

Jaa sivu