Jaa sivu

Viini & ruoka

Kesäinen viinidrinkki – Chardonnay Sour

Helppo Chardonnay-sour viinidrinkki on hellepäivän viilentäjä!

Savuburgeri

Savuburgeri: Savuburgerit nostaa veden kielelle – myös naapurilla! Yhdistä herkulliset

Herkullinen parsaresepti

Parsa on kevään herkku. Kääräise suolainen pekoni parsan ympärille ja nauti raikkaan chileläisen valkoviinin kera. Kokeile ruokatoimittaja Mari Moilasen herkullista parsareseptiä. Täydellinen viinisuositus parsalle on Casillero del Diablo Reserva Sauvignon Blanc -viini.

Viinidrinkki – Rosé Sour

Roseeviini maistuu myös raikkaana ja kauniina cocktailina. Hurmaa vieraasi rose sour -viinidrinkillä, joka viimeistellään ripauksella roseepippuria. Tee helppo viinidrinkki Viña Maipo Rosé -viinistä.

Pääsiäisen karitsalihapullat

Karitsalihapullat on rennon juhlava pääsiäisruoka, josta herkuttelee koko suku. Karitsalihapullien salaisuus on Lähi-idän mausteet ja yrtit, joiden makumaailmaan istuu täydellisesti myös pääsiäisviini Casillero del Diablo Shiraz.

Lampaankareet ja kreikkalaiset sitruunaperunat

Pääsiäisen lammasruoka ja sen kanssa nautittu punaviini kuuluu monen suomalaisen juhlapöytään. Kokeile tänä vuonna herkullisia lampaankareita ja kreikkalaisia sitruunaperunoita, kaada lasiin Casillero del Diablo Shiraz -punaviiniä.

Myskikurpitsarisotto prosciuttolla

Myskikurpitsarisotto prosciuttolla on taivaallinen herkku arkeen tai viikonloppuun! Makeahko kurpitsa saa risotossa sopivaa suolaisuutta parmesaanista ja se maistuu Casillero del Diablo Chardonnay -valkoviinin kanssa.

Pistaasipestopasta

Pistaasipestopasta on loistava twisti perinteisiin basilika pohjaisiin pastoihin.

Crispy Chicken Sliders

Crispy Chicken Slider -reseptillä valmistat maukkaat ja helpot mini-burgerit juhliin. Sliderit maistuvat myös viikonlopun lohturuokana!

Jouluinen tapaskuusi

Pirullisen hyvä pikkujouluresepti syntyy yksinkertaisista aineksista ja on helppo toteuttaa. Kokoa tapas-naposteltavista näyttävä joulukuusi. Nosta pöytään Casillero del Diablo Malbec -hanaviini ja juhlat voivat alkaa.

Jaa sivu