Jaa sivu

Viini & ruoka

Chileläiset empanadat kahdella tapaa

Chileläiset empanadat maistuvat niin välipalana kuin juhlien pikkusuolaisena viinilasillisen kanssa. Aidoimmillaan makunautinto on chileläisen Casillero del Diablo -viinin kanssa.

Roseeviini-mehujää

Raikas roseeviini on hellepäivien pelastaja, mutta tiesitkö, että voit roseeviinistä valmistaa myös maistuvan mehujään? Ilahduta vieraitasi maistuvilla ja kauniilla roseeviini-mehujäillä.

Viinidrinkki – Rosé Sour

Roseeviini maistuu myös raikkaana ja kauniina cocktailina. Hurmaa vieraasi rose sour -viinidrinkillä, joka viimeistellään ripauksella roseepippuria. Tee helppo viinidrinkki Viña Maipo Rosé -viinistä.

Grillatut tonnikalapihvit ja ananassalsa

Maukkaat grillatut tonnikalapihvit ovat grillikesän herkku. Tonnikalapihvien lisukkeeksi sopii raikas ananassalsa ja koko aterian kruunaa raikas chileläinen Casillero del Diablo Chardonnay -viiniklassikko.

Vappu Pimiän aasialainen lohiresepti

Vappu Pimiän aasialainen lohiresepti on herkullinen, kevyt ja pursuaa makua. Lohiruoka syntyy alle puolessa tunnissa. Kylkeen lasi Casillero del Diablo Chardonnay -valkoviiniä ja viikonlopun ateria on valmis! Tämä lohiruoka tekee vaikutuksen myös vieraisiin. Katso viinisuositus lohelle reseptistä.

Herkullinen parsaresepti

Parsa on kevään herkku. Kääräise suolainen pekoni parsan ympärille ja nauti raikkaan chileläisen valkoviinin kera. Kokeile ruokatoimittaja Mari Moilasen herkullista parsareseptiä. Täydellinen viinisuositus parsalle on Casillero del Diablo Reserva Sauvignon Blanc -viini.

Savuburgeri

Savuburgeri: Savuburgerit nostaa veden kielelle – myös naapurilla! Yhdistä herkulliset

Viinidrinkki brunssille – Brunch Blush

Raikkaan makea aperitiivi-tyylinen viinidrinkki valmistuu Viña Maipo roseeviinistä.

Grillatut jättikatkarapu-cantaloupevartaat

Ruokatoimittaja @jotainmaukasta grillatut jättikatkarapu-cantaloupevartaat ovat tämän kesän grilliherkku!

Maukkaat nauta-parsavartaat

Paista grillivartaat grillissä ja tarjoa punaviinin kanssa. Ruokatoimittaja Mari Moilasen maukkaat nauta-parsavartaat on helppo valmistaa. Niihin pujotellaan vuorotellen lihaa ja parsaa, nautitaan Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon -punaviinin kanssa. Katso viinisuositus grillivartaille reseptin alta!

Jaa sivu