Jaa sivu

Viini & ruoka

Grillatut tonnikalapihvit ja ananassalsa

Maukkaat grillatut tonnikalapihvit ovat grillikesän herkku. Tonnikalapihvien lisukkeeksi sopii raikas ananassalsa ja koko aterian kruunaa raikas chileläinen Casillero del Diablo Chardonnay -viiniklassikko.

Vappu Pimiän aasialainen lohiresepti

Vappu Pimiän aasialainen lohiresepti on herkullinen, kevyt ja pursuaa makua. Lohiruoka syntyy alle puolessa tunnissa. Kylkeen lasi Casillero del Diablo Chardonnay -valkoviiniä ja viikonlopun ateria on valmis! Tämä lohiruoka tekee vaikutuksen myös vieraisiin. Katso viinisuositus lohelle reseptistä.

Herkullinen parsaresepti

Parsa on kevään herkku. Kääräise suolainen pekoni parsan ympärille ja nauti raikkaan chileläisen valkoviinin kera. Kokeile ruokatoimittaja Mari Moilasen herkullista parsareseptiä. Täydellinen viinisuositus parsalle on Casillero del Diablo Reserva Sauvignon Blanc -viini.

Savuburgeri

Savuburgeri: Savuburgerit nostaa veden kielelle – myös naapurilla! Yhdistä herkulliset

Chileläiset empanadat kahdella tapaa

Empanadat, tai tutummin lihapasteija, on Chilen perinneherkku.

Viinidrinkki brunssille – Brunch Blush

Raikkaan makea aperitiivi-tyylinen viinidrinkki valmistuu Viña Maipo roseeviinistä.

Grillatut jättikatkarapu-cantaloupevartaat

Ruokatoimittaja @jotainmaukasta grillatut jättikatkarapu-cantaloupevartaat ovat tämän kesän grilliherkku!

Maukkaat nauta-parsavartaat

Paista grillivartaat grillissä ja tarjoa punaviinin kanssa. Ruokatoimittaja Mari Moilasen maukkaat nauta-parsavartaat on helppo valmistaa. Niihin pujotellaan vuorotellen lihaa ja parsaa, nautitaan Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon -punaviinin kanssa. Katso viinisuositus grillivartaille reseptin alta!

Kesäinen viinidrinkki – Chardonnay Sour

Helppo viini cocktail on hellepäivän viilentäjä!

Lampaankareet ja kreikkalaiset sitruunaperunat

Ruokatoimittaja Mari Moilasen herkullisilla lampaankareilla ja kreikkalaisilla sitruunaperunoilla onnistut kruunaat pääsiäisen! 

Jaa sivu