Jaa sivu

Viini & ruoka

Sieni-omenapiirakka

Syksyinen sienipiirakka saa makua omenasta ja salviasta. Se valmistuu helposti valmistaikinasta ja maistuu täydelliseltä Casillero del Diablo Pinot Noir -punaviinin kanssa.

Crispy Chicken Sliders

Crispy Chicken Slider -reseptillä valmistat maukkaat ja helpot mini-burgerit juhliin. Sliderit maistuvat myös viikonlopun lohturuokana!

Chileläiset empanadat kahdella tapaa

Chileläiset empanadat maistuvat niin välipalana kuin juhlien pikkusuolaisena viinilasillisen kanssa. Aidoimmillaan makunautinto on chileläisen Casillero del Diablo -viinin kanssa.

Roseeviini-mehujää

Raikas roseeviini on hellepäivien pelastaja, mutta tiesitkö, että voit roseeviinistä valmistaa myös maistuvan mehujään? Ilahduta vieraitasi maistuvilla ja kauniilla roseeviini-mehujäillä.

Viinidrinkki – Rosé Sour

Roseeviini maistuu myös raikkaana ja kauniina cocktailina. Hurmaa vieraasi rose sour -viinidrinkillä, joka viimeistellään ripauksella roseepippuria. Tee helppo viinidrinkki Casillero del Diablo Rosé -viinistä.

Grillatut tonnikalapihvit ja ananassalsa

Maukkaat grillatut tonnikalapihvit ovat grillikesän herkku. Tonnikalapihvien lisukkeeksi sopii raikas ananassalsa ja koko aterian kruunaa raikas chileläinen Casillero del Diablo Chardonnay -viiniklassikko.

Vappu Pimiän aasialainen lohiresepti

Vappu Pimiän aasialainen lohiresepti on herkullinen, kevyt ja pursuaa makua. Lohiruoka syntyy alle puolessa tunnissa. Kylkeen lasi Casillero del Diablo Chardonnay -valkoviiniä ja viikonlopun ateria on valmis! Tämä lohiruoka tekee vaikutuksen myös vieraisiin. Katso viinisuositus lohelle reseptistä.

Herkullinen parsaresepti

Parsa on kevään herkku. Kääräise suolainen pekoni parsan ympärille ja nauti raikkaan chileläisen valkoviinin kera. Kokeile ruokatoimittaja Mari Moilasen herkullista parsareseptiä. Täydellinen viinisuositus parsalle on Casillero del Diablo Reserva Sauvignon Blanc -viini.

Savuburgeri

Savuburgeri: Savuburgerit nostaa veden kielelle – myös naapurilla! Yhdistä herkulliset

Viinidrinkki brunssille – Brunch Blush

Raikkaan makea aperitiivi-tyylinen viinidrinkki valmistuu Viña Maipo roseeviinistä.

Jaa sivu