Jaa sivu

Viini & ruoka

Jouluinen tapaskuusi

Pirullisen hyvä pikkujouluresepti syntyy yksinkertaisista aineksista ja on helppo toteuttaa. Kokoa tapas-naposteltavista näyttävä joulukuusi. Nosta pöytään Casillero del Diablo Malbec -hanaviini ja juhlat voivat alkaa.

Suolainen suklaa-manteliherkku

Helppo suolainen suklaa-manteliherkku on vastustamaton seuralainen punaviinilasillisen kanssa. Sopii viikonlopun herkkuhetkeen.

Halloween-popcorn, muumiomakkara & hallowiini

Vietä pirullisen helppo ja hyvä halloween loihtimalla pöytään veriset popcornit ja muumioituneet nakit – ja mikä parasta, tarjoa juomana halloweeniin täydellisesti sopivaa Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon -hallowiiniä. Nämä herkulliset tarjoilut valmistat vain noin puolessa tunnissa, eli hyytävän näppärät ja maukkaat hallowiini-juhlat on taattu!

Birria-tacot

Birria-tacot ja viskitynnyrissä kypsytetty 1000 Stories Zinfandel ovat jumalainen yhdistelmä. Kypsän hedelmäinen, mausteinen viini ja maukkaat lihatacot ovat makuelämys vailla vertaa.

Sieni-omenapiirakka

Syksyinen sienipiirakka saa makua omenasta ja salviasta. Se valmistuu helposti valmistaikinasta ja maistuu täydelliseltä Casillero del Diablo Pinot Noir -punaviinin kanssa.

Punaviinibrowniet

Punaviini ja suklaa kohtaavat herkullisessa brownie-reseptissä. 1000 Stories Zinfandel-viini saa punaviinibrowniet maistumaan taivaallisilta.

Vodkapasta

Vodkapasta on herkullinen yhdistelmä kermaista tomaattikastiketta ja chilin tuomaa potkua. Lopputulos on makunystyröitä kutkuttava viikonlopun lohturuoka! Vodkapastan kanssa sopii makean mausteinen Diablo Dark Red -punaviini!

Dippilautanen kahdelle

Grillaa satokauden parhaat kasvikset, valmista dippi, koristele kauniiksi kukkasin, sytytä kynttilät ja kaada lasiin viettelevää Diablo Golden Chardonnay -valkoviiniä. Treffit voivat alkaa.

Valkoviinidrinkki – margarita

Unohda tequila, klassikkodrinkki margaritan kevyempi versio syntyy valkoviinistä. Raikas, kesäinen valkoviinidrinkki sopii sellaisenaan tai vaikka meksikolaisen ruoan kanssa nautittavaksi.

Roseeviini-mehujää

Raikas roseeviini on hellepäivien pelastaja. Tiesitkö, että voit roseeviinistä valmistaa myös maistuvan mehujään? Ilahduta vieraitasi maistuvilla ja kauniilla roseeviini-mehujäillä.

Jaa sivu