Jaa sivu

Viini & ruoka

Chardonnay Sour

Helppo Chardonnay-sour viinidrinkki on hellepäivän viilentäjä!

Herkullinen parsaresepti

Parsa on kevään herkku. Kääräise suolainen pekoni parsan ympärille ja nauti raikkaan chileläisen valkoviinin kera. Kokeile ruokatoimittaja Mari Moilasen herkullista parsareseptiä. Täydellinen viinisuositus parsalle on Casillero del Diablo Reserva Sauvignon Blanc -viini.

Maukkaat nauta-parsavartaat

Paista grillivartaat grillissä ja tarjoa punaviinin kanssa. Ruokatoimittaja Mari Moilasen maukkaat nauta-parsavartaat on helppo valmistaa. Niihin pujotellaan vuorotellen lihaa ja parsaa, nautitaan Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon -punaviinin kanssa. Katso viinisuositus grillivartaille reseptin alta!

Lampaankareet ja kreikkalaiset sitruunaperunat

Pääsiäisen lammasruoka ja sen kanssa nautittu punaviini kuuluu monen suomalaisen juhlapöytään. Kokeile tänä vuonna herkullisia lampaankareita ja kreikkalaisia sitruunaperunoita, kaada lasiin Casillero del Diablo Shiraz -punaviiniä.

Pääsiäisen karitsalihapullat

Karitsalihapullat on rennon juhlava pääsiäisruoka, josta herkuttelee koko suku. Karitsalihapullien salaisuus on Lähi-idän mausteet ja yrtit, joiden makumaailmaan istuu täydellisesti myös pääsiäisviini Casillero del Diablo Shiraz.

Lakritsinen punaviiniglögi

Lämpöä hehkuva, tuoksuva punaviiniglögi sopii mitä parhaiten viileiden kelien nautiskelujuomaksi. Kutsu ystävät glögille tai kääriydy viltin alle ja nautiskele hyvän kirjan ääressä.

Jouluinen tapaskuusi

Pirullisen hyvä pikkujouluresepti syntyy yksinkertaisista aineksista ja on helppo toteuttaa. Kokoa tapas-naposteltavista näyttävä joulukuusi. Nosta pöytään Casillero del Diablo Malbec -hanaviini ja juhlat voivat alkaa.

Suolainen suklaa-manteliherkku

Helppo suolainen suklaa-manteliherkku on vastustamaton seuralainen punaviinilasillisen kanssa. Sopii viikonlopun herkkuhetkeen.

Halloween-popcorn, muumiomakkara & hallowiini

Vietä pirullisen helppo ja hyvä halloween loihtimalla pöytään veriset popcornit ja muumioituneet nakit – ja mikä parasta, tarjoa juomana halloweeniin täydellisesti sopivaa Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon -hallowiiniä. Nämä herkulliset tarjoilut valmistat vain noin puolessa tunnissa, eli hyytävän näppärät ja maukkaat hallowiini-juhlat on taattu!

Birria-tacot

Birria-tacot ja viskitynnyrissä kypsytetty 1000 Stories Zinfandel ovat jumalainen yhdistelmä. Kypsän hedelmäinen, mausteinen viini ja maukkaat lihatacot ovat makuelämys vailla vertaa.

Jaa sivu