Jaa sivu

Viini & ruoka

Vodkapasta

Vodkapasta on herkullinen yhdistelmä kermaista tomaattikastiketta, chilin tuomaa potkua ja vodkan mausteisuutta. Lopputulos on makunystyröitä kutkuttava viikonlopun lohturuoka! Vodkapastan kanssa sopii makean mausteinen Diablo Dark Red -punaviini!

Jouluinen tapaskuusi

Pirullisen hyvä pikkujouluresepti syntyy yksinkertaisista aineksista ja on helppo toteuttaa. Kokoa tapas-naposteltavista näyttävä joulukuusi. Nosta pöytään Casillero del Diablo Malbec -hanaviini ja juhlat voivat alkaa.

Lakritsinen punaviiniglögi

Lämpöä hehkuva, tuoksuva punaviiniglögi sopii mitä parhaiten viileiden kelien nautiskelujuomaksi. Kutsu ystävät glögille tai kääriydy viltin alle ja nautiskele hyvän kirjan ääressä.

Possurillette

Possurillette on mainio pikkujoulun naposteltava tai joulupöydän alkupala. Kokeile ruokatoimittaja Mari Moilasen possurillette-reseptiä ja Casillero del Diablo -punaviiniä.

Halloween-popcorn, muumiomakkara & hallowiini

Vietä pirullisen helppo ja hyvä halloween loihtimalla pöytään veriset popcornit ja muumioituneet nakit – ja mikä parasta, tarjoa juomana halloweeniin täydellisesti sopivaa Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon -hallowiiniä. Nämä herkulliset tarjoilut valmistat vain noin puolessa tunnissa, eli hyytävän näppärät ja maukkaat hallowiini-juhlat on taattu!

Suolainen suklaa-manteliherkku

Helppo suolainen suklaa-manteliherkku on vastustamaton seuralainen punaviinilasillisen kanssa. Sopii viikonlopun herkkuhetkeen.

Sieni-omenapiirakka

Syksyinen sienipiirakka saa makua omenasta ja salviasta. Se valmistuu helposti valmistaikinasta ja maistuu täydelliseltä Casillero del Diablo Pinot Noir -punaviinin kanssa.

Crispy Chicken Sliders

Crispy Chicken Slider -reseptillä valmistat maukkaat ja helpot mini-burgerit juhliin. Sliderit maistuvat myös viikonlopun lohturuokana!

Chileläiset empanadat kahdella tapaa

Chileläiset empanadat maistuvat niin välipalana kuin juhlien pikkusuolaisena viinilasillisen kanssa. Aidoimmillaan makunautinto on chileläisen Casillero del Diablo -viinin kanssa.

Roseeviini-mehujää

Raikas roseeviini on hellepäivien pelastaja, mutta tiesitkö, että voit roseeviinistä valmistaa myös maistuvan mehujään? Ilahduta vieraitasi maistuvilla ja kauniilla roseeviini-mehujäillä.

Jaa sivu