Jaa sivu

Artikkelit

Viinit tulivat ruokakauppoihin: Tämä uusista 8 % viineistä tulee tietää

Millaisia viinejä kaupoista saa nyt Suomessa ostaa, ja miten matalampi alkoholipitoisuus vaikuttaa viiniin? Lue, mitä sinun tulisi tietää uusista markettiviineistä.

4 x paras mökkiviini – kokeile kesä- ja grilliruokien kanssa

Mökkivieraita tulossa ja viinivalinnat tekemättä. Onko pöydässä uusia perunoita ja kalaa, paistuuko grillissä kasvikset vai liha? Tässä vinkit kesän parhaisiin mökkiviineihin.

Parhaan hinta-laatusuhteen hanaviinit – 4 x viinisuositus

Edullinen löytö! Loistava hinta-laatusuhde erottaa nämä hanaviinit muista! 

Chardonnay – mitä sinunkin tulisi tietää rakastetusta valkoviinistä?

Chardonnay on viinilajike, joka yllättää monipuolisuudellaan. Kenties maailman suosituin valkoviini taipuu jokaisen makuun – lue vinkit siitä nauttimiseen.

Parhaat viinit kesään – 4 x Viinilehti LÖYTÖ -viini

Parhaan hinta-laatusuhteen osoitus on Viinilehden antama LÖYTÖ-arvostelu. Katso 4 x Viinilehti LÖYTÖ-viini alta ja aloita kesänautiskelu hyvän viinin parissa!

Valkoviinikausi on täällä – 4 x ihana Chardonnay-viini kevääseen

Kevään parhaat valkoviinit ovat raikkaita, runsaita ja pirteän hedelmäisiä – eli valmistettu Chardonnay-rypäleestä. Tässä muutama loistava viinilöytö, joita viiniasiantuntijakin arvostaa.

Paras hanaviini kesään – 6 x viinisuositusta

Millainen hanaviini sopii piknikille, mökille tai grillauksen pariin? Katso 6 x paras hanaviini kesään!

Uutuus nyt Alkossa: Devil’s Carnaval muuttaa käsityksesi viinistä

Elämä on juhlaa, ja nyt siitä nautitaan uudella tavalla. Casillero del Diablon uusi viinisarja Devil’s Carnaval on suunniteltu nuorekkaaseen makuun ja rentoon kippistelyyn, vastavedoksi perinteiselle viinimaailmalle.

4 x paras roseeviini vappuun

Vappuna suomalaiset lähtevät ulos ja kevät voi alkaa. Piknikit ja brunssit ovat vappupäivän perinteitä ja monilla alkaa myös grilli- ja roseeviinikausi. Mikä on paras roseeviini vappuun? Kurkkaa vinkkimme.

Pääsiäisen parhaat punaviinit – ”Tyylikäs huippuviini” on löytö

Punaviini kuuluu pääsiäiseen! Valitse oikea viini lampaalle, juustoille ja vaikka suklaan kanssa nautiskeluun – tässä neljä erinomaista punaviiniä pääsiäiseen.

Jaa sivu