Jaa sivu

Viini & ruoka

Viinidrinkki – Rosé Sour

Roseeviini maistuu myös raikkaana ja kauniina cocktailina. Hurmaa vieraasi rose sour -viinidrinkillä, joka viimeistellään ripauksella roseepippuria. Tee helppo viinidrinkki Viña Maipo Rosé -viinistä.

Myskikurpitsarisotto prosciuttolla

Myskikurpitsarisotto prosciuttolla on taivaallinen herkku arkeen tai viikonloppuun! Makeahko kurpitsa saa risotossa sopivaa suolaisuutta parmesaanista ja se maistuu Casillero del Diablo Chardonnay -valkoviinin kanssa.

Pistaasipestopasta

Pistaasipestopasta on loistava twisti perinteisiin basilika pohjaisiin pastoihin.

Crispy Chicken Sliders

Crispy Chicken Slider -reseptillä valmistat maukkaat ja helpot mini-burgerit juhliin. Sliderit maistuvat myös viikonlopun lohturuokana!

Possurillette

Possurillette on mainio pikkujoulun naposteltava tai joulupöydän alkupala. Kokeile ruokatoimittaja Mari Moilasen possurillette-reseptiä ja Casillero del Diablo -punaviiniä.

Chileläiset empanadat kahdella tapaa

Chileläiset empanadat maistuvat niin välipalana kuin juhlien pikkusuolaisena viinilasillisen kanssa. Aidoimmillaan makunautinto on chileläisen Casillero del Diablo -viinin kanssa.

Grillatut tonnikalapihvit ja ananassalsa

Maukkaat grillatut tonnikalapihvit ovat grillikesän herkku. Tonnikalapihvien lisukkeeksi sopii raikas ananassalsa ja koko aterian kruunaa raikas chileläinen Casillero del Diablo Chardonnay -viiniklassikko.

Vappu Pimiän aasialainen lohiresepti

Vappu Pimiän aasialainen lohiresepti on herkullinen, kevyt ja pursuaa makua. Lohiruoka syntyy alle puolessa tunnissa. Kylkeen lasi Casillero del Diablo Chardonnay -valkoviiniä ja viikonlopun ateria on valmis! Tämä lohiruoka tekee vaikutuksen myös vieraisiin. Katso viinisuositus lohelle reseptistä.

Viinidrinkki brunssille – Brunch Blush

Raikkaan makea aperitiivi-tyylinen viinidrinkki valmistuu Viña Maipo roseeviinistä.

Grillatut jättikatkarapu-cantaloupevartaat

Ruokatoimittaja @jotainmaukasta grillatut jättikatkarapu-cantaloupevartaat ovat tämän kesän grilliherkku!

Jaa sivu