VCT Finland – Viinin maahantuonti

Viinin maahantuonti – VCT Finland Oy

VCT Finland Oy on Chilen suurimman viinitalon Concha y Toron tytäryhtiö. Suomen lisäksi Pohjoismaissa sijaitsee Concha y Toron tytäryhtiöt myös Ruotsissa ja Norjassa. Concha y Toro Finland perustettiin Suomeen vuonna 2009. Yrityksen nimi muutettiin vuonna 2015 ytimekkäämpään muotoon – VCT Finland (=Viña Concha y Toro Finland).

VCT Finland on viinin maahantuonti ja markkinointiyritys. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa. Tällä hetkellä tiimimme koostuu viidestä monipuolisen osaamisen omaavasta työntekijästä sisältäen markkinoinnin ja Alko myynnin. Ravintolamyynti ja Travel Retail on ulkoistettu pitkäaikaiselle yhteistyökumppanillemme; Interbrands Wines and Spirits.

Viinin maahantuonti maittain

Tuomme viinejä maahan Argentiinasta, Chilestä, Yhdysvalloista ja Etelä-Afrikasta. Valikoimastamme löytyy viinejä elämän kaikkiin hetkiin, niin juhlaan, kuin arkeenkin. Portfolioomme kuuluu yli 60 tuotetta, muun muassa Suomen myydyimpiin viineihin kuuluva Viña Maipo, luomuviinitalot Emiliana ja Bonterra, suosittu Casillero del Diablo, sekä monta muuta. Löydät viinejämme Alkoista ja ravintoloista ympäri Suomea esimerkiksi Kittilän Hullu Porosta, Jyväskylän Figarosta ja Helsingin Pastor -ravintolasta.

Tapahtumat

Olemme olleet mukana monissa erilaisissa tapahtumissa kuten Davis Cup tennisotteluissa, jääkiekko-otteluissa, elokuva ensi-illoissa, Taste of Helsingissä, festivaaleilla, messuilla ja tastingeissä. Teemme mielellämme yhteistyötä viininmaahantuojalle sopivien tahojen kanssa. Kampanja ja tapahtuma ehdotukset ovat tervetulleita osoitteeseen info@vctfinland.com.

Vastuullisuus

VCT Finland tekee tiivistä yhteistyötä viinintuottajien ja muiden sidosryhmien kanssa. Painopistealueita ovat kolme hyväksyttyä osaa: kestävä kehitys ihmisten, ympäristön ja talouden kannalta. Sosiaalista vastuuta koskeva työ on kiinteässä yhteydessä Amfori BSCI–käytännesääntöihin sekä yrityksen omiin käytännesääntöihin. Käytännesääntöjä sovelletaan koko toimitusketjussa ja säännöstö sisältää velvoitteita koskien muun muassa kansainvälisten ihmisoikeuksien ja korruption vastaisen lainsäädännön  noudattamista, lapsityövoiman kieltämistä, järjestäytymisoikeutta, syrjinnän torjumista, työaikaa ja palkkaa koskevien paikallisten lakien noudattamista, sekä turvallisten työolosuhteiden varmistamista.

Ympäristötyö liittyy sekä viinintuottajien työhön että omiin hankkeisiimme täällä Suomessa. Tavoitteemme on tehdä tiivistä yhteistyötä sidosryhmiemme kanssa (esim. ALKO ja logistiikkakumppanit) saavuttaaksemme mahdollisimman tehokkaan ja kattavan ympäristötyön.

Concha y Toro (CyT) julkaisi vuonna 2004 käytännesääntönsä, sisältäen jo silloin standardin myös alihankkijoille. Kestävä kehitys on ollut tärkeä osa yrityksen pitkän aikavälin strategiatyötä vuodesta 2012 alkaen. Samana vuonna myös kestävää kehitystä koskevasta työstä alettiin raportoida GRI-toimintamallilla (Global Reporting Initiative). Katso tuorein raportti täältä.

Viinin maahantuonti: VCT Finland Oy

Sörnäisten rantatie 27 C 4.krs, 00500 Helsinki