VCT Finland – Viinin maahantuonti

Viinin maahantuonti – VCT Finland Oy

VCT Finland Oy on Chilen suurimman viinitalon Concha y Toron tytäryhtiö. Suomen lisäksi Pohjoismaissa sijaitsee Concha y Toron tytäryhtiöt myös Ruotsissa ja Norjassa. Concha y Toro Finland perustettiin Suomeen vuonna 2009. Yrityksen nimi muutettiin vuonna 2015 ytimekkäämpään muotoon – VCT Finland (=Viña Concha y Toro Finland).

VCT Finland on viinin maahantuonti ja markkinointiyritys. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa. Tällä hetkellä tiimimme koostuu viidestä monipuolisen osaamisen omaavasta työntekijästä sisältäen markkinoinnin ja Alko myynnin. Ravintolamyynti ja Travel Retail on ulkoistettu pitkäaikaiselle yhteistyökumppanillemme; Interbrands Wines and Spirits.

Viinin maahantuonti maittain

Tuomme viinejä maahan Argentiinasta, Chilestä, Yhdysvalloista ja Etelä-Afrikasta. Valikoimastamme löytyy viinejä elämän kaikkiin hetkiin, niin juhlaan, kuin arkeenkin.  Portfolioomme kuuluu yli 60 tuotetta, muun muassa Suomen myydyimpiin viineihin kuuluva Viña Maipo, luomuviinitalot Emiliana ja Bonterra, suosittu Casillero del Diablo, sekä monta muuta. Löydät viinejämme Alkoista ja ravintoloista ympäri Suomea esimerkiksi Kittilän Hullu Porosta, Jyväskylän Figarosta ja Helsingin Pastor -ravintolasta.

Tapahtumat

Olemme olleet mukana monissa erilaisissa tapahtumissa kuten Davis Cup tennisotteluissa, jääkiekko-otteluissa, elokuva ensi-illoissa, Taste of Helsingissä, festivaaleilla, messuilla ja tastingeissä. Teemme mielellämme yhteistyötä viininmaahantuojalle sopivien tahojen kanssa. Kampanja ja tapahtuma ehdotukset ovat tervetulleita osoitteeseen info@vctfinland.com.

Vastuullisuus

Viinin maahantuonti -yrityksenä tavoitteenamme on edistää vastuullista ja laadukasta juomakulttuuria. Concha y Toro on määritellyt yhdeksi päätavoitteistaan sitoutumisen eettisiin arvoihin, jotka ohjaavat yritystä ja tytäryhtiöitä. Yrityksen etiikkaan kuuluu muun muassa avoimuus, sitoutuminen laatuun, työntekijöiden ja asiakkaiden kunnioittaminen sekä ympäristöstä huolehtiminen. Kaikilla viinitaloillamme on kestävän kehityksen sertifikaatit ja he ovat sitoutuneet noudattamaan kestävän kehityksen vaatimia kriteereitä. Myös suurin osa myymistämme viinipulloista ovat kevytpulloja ja näin ollen pienentävät hiilijalanjälkeä.

Yhteiskuntavastuualoite

Global Compact on Yhdistyneiden Kansakuntien yhteiskuntavastuualoite. Toiminta perustuu kunkin mukanaolijan vapaaehtoiseen sitoutumiseen. Vuosittain mukana olevat yritykset raportoivat muun muassa asiakkaille, sijoittajille ja muille osallisille. Concha y Toro allekirjoitti sopimuksen vuonna 2014 ja on sitoutunut tytäryhtiöiden kanssa noudattamaan Global Compactin periaatteita. Global Compact kannustaa johtavia yrityksiä hyväksymään kymmenen yleistä periaatetta, jotka liittyvät ihmisoikeuksiin, työvoiman sääntelyyn, ympäristöön ja korruption torjuntaan.

viinin maahantuonti VCT Finland Oy

Viinin maahantuonti: VCT Finland Oy

Sörnäisten rantatie 27 C 4.krs, 00500 Helsinki