Jaa sivu

Tuottajat

VCT Finland tuo viinejä maahan Argentiinasta, Chilestä, Etelä-Afrikasta, Portugalista sekä Yhdysvalloista Kaliforniasta.

Erityisen laajasti portfoliossamme on edustettuna Chile. Tuomme maahan viinejä lähes kaikilta tärkeimmiltä Chilen viininviljelyalueilta kuten Maipon laaksosta, Casablancasta ja Limarista. Chileläisiä tunnettuja ja arvostettuja viinimerkkejämme ovat muun muassa Casillero del Diablo, Viña Maipo, Don Melchor sekä Marques de Casa Concha.

Argentiinalainen viinitalomme on Trivento. Viinitalon valikoimasta löytyy erinomaisia esimerkkejä Argentiinan kansallisrypäleestä Malbecista valmistetuista mehevistä punaviineistä.

Yhdysvalloissa Kaliforniassa sijaitsevat huippuviinitalomme Bonterra ja Fetzer. Bonterra on luomuviinituotannon edelläkävijä ja tuottaa korkealaatuisia viinejä vaativalle viininharrastajalle. Fetzerillä on laadukkaita viinejä roseesta bourbon viskitynnyrissä kypsytettyy zinfandeliin.

Uusin lisäys portfolioomme on Quinta do Novalin viinitalo Portugalista. Noval 10 Years Old tawny Port on kerännyt jo mainetta ja erinomaisia arvosteluja Suomessa.

Jaa sivu