Jaa sivu

Tuottajat

VCT Finland tuo viinejä maahan Argentiinasta, Chilestä, Etelä-Afrikasta sekä Yhdysvalloista Kaliforniasta.

Erityisen laajasti portfoliossamme on edustettuna Chile. Tuomme maahan viinejä lähes kaikilta tärkeimmiltä Chilen viininviljelyalueilta kuten Maipon laaksosta, Casablancasta ja Limarista. Chileläisiä tunnettuja ja arvostettuja viinimerkkejämme ovat muun muassa Casillero del Diablo, Viña Maipo, Don Melchor sekä Marques de Casa Concha.

Argentiinalainen viinitalomme on Trivento. Viinitalon valikoimasta löytyy erinomaisia esimerkkejä Argentiinan kansallisrypäleestä Malbecista valmistetuista mehevistä punaviineistä.

Yhdysvalloissa Kaliforniassa sijaitsevat huippuviinitalomme Bonterra ja Fetzer. Bonterra on luomuviinituotannon edelläkävijä ja tuottaa korkealaatuisia viinejä vaativalle viininharrastajalle. Fetzerillä on laadukkaita viinejä roseesta bourbon viskitynnyrissä kypsytettyy zinfandeliin.

Laadukkaita luomuviinejä tuomme Chilestä, Emiliana Organic Vineyards -viinintuottajalta, joka on yksi maailman suurimmista luomuviinin tuottajista. Emilianan kaikki viinit ovat luomuja, vegaaneja sekä kestävän kehityksen -sertifioituja.

Jaa sivu