Jaa sivu

Artikkelit

Viskitynnyrikypsytetty punaviini – 1000 Stories Zinfandel

1000 Stories Zinfandel on alkuperäinen viskitynnyrissä kypsytetty punaviini. Viinissä yhdistyvät kaksi Yhdysvalloille tunnusomaista asiaa, Zinfandel -rypäle ja Kentucky bourbon. Tutustu viinin kiehtovaan tarinaan!

Viini ystävänpäivään – Diablo Dark Red

Ystävänpäivä antaa hyvän syyn hemmotella läheisiä ja itseään maistuvilla herkuilla. Diablo Dark Red -punaviini on oiva lahjaidea kumppanille tai ystävälle, joka pitää täyteläisestä ja herkullisesta punaviinistä.

Viña Maipo -viinien uudet ulkoasut

Suomalaisten suosikkiviinin Viña Maipo ulkoasut ovat uudistuneet! Viña Maipo -viinit ovat kuuluneet suomalaisten pieniin ja suuriin hetkiin jo 2000-luvun alusta eikä suosiolle näy loppua.

Viini pataruoalle ja viiniä pataan – 4 vinkkiä pataruokiin

Pataruoat ovat kylmien ilmojen sesonkiruokaa. Lihapata harvemmin houkuttaa kesähelteillä, mutta talvipakkasilla ajatus ja maku koukuttaa. Pataruokien valmistus ja viinin valinta lihapadalle ei ole vaikeaa. Kaikesta selviää muutamalla raaka-aineella ja yhdellä viinillä, kun käsissä on hyvä resepti ja aikaa hauduttaa. Näillä vinkeillä onnistut.

Paista ja tuunaa kuin ammattilainen – 5 vinkkiä helppoon blini-iltaan!

Talvi on blinijuhlien aikaa. Rennot blinijuhlat syntyvät vähällä vaivalla, pienellä tuunaamisella ja edullisella budjetilla. Unohda kallis samppanja, kaada lasiin sauvignon blancia ja nauti.

Diablo – pirullisen houkuttelevat viiniuutuudet

Syksyn mystisimmät ja viettelevimmät viiniuutuudet tulevat Chilestä. Odotetut Diablo Dark Red -punaviini ja Diablo Golden Chardonnay -valkoviini on vihdoin lanseerattu Suomen markkinoille.

Luomuviinit joulun juhlahetkiin – nautiskelijan ideat kauden kaikkiin tilanteisiin

Joulu on suomalaisten suosikkijuhla, eikä ihme, sillä pikkujouluista aina uuteenvuoteen jatkuvan juhlakauden aikana päästään kokemaan monia makuelämyksiä. Kauden makuja täydentävät hyvä seura ja hyvä viini, joiden avulla joulun herkut saavat uusia nautinnollisia vivahteita.

Klassikot joulupöydässä

Jouluna suomalaisille maistuvat klassikot, niin lautasella kuin lasissa. Kun perinteinen suomalainen jouluruoka saa rinnalleen klassikkoviinin Chilestä on yhdistelmä entistäkin maistuvampi.

4 x jouluviini – katso parhaat viinit joulun juhlahetkiin

Jouluvalmisteluissa riittää puuhaa ja jouluviinikin pitäisi valita. Mikä viini sopii joulupöytään? Helpota hommaa ja nappaa tästä joulun maistuvimmat viinisuositukset.

Adobe Carmenere Cabernet Sauvignon – viiniuutuus Chilestä

Adobe Carmenere Cabernet Sauvignon hanapakkaus on ihastuttava viiniuutuus Chilestä! Se on luomu, vegaani ja sillä on kestävän kehityksen -sertifiointi. 

Jaa sivu