Jaa sivu

Artikkelit

Paras hanaviini kesään – 6 x viinisuositusta

Millainen hanaviini sopii piknikille, mökille tai grillauksen pariin? Katso 6 x paras hanaviini kesään!

3 x paras mökkiviini – kokeile kesä- ja grilliruokien kanssa

Mökkivieraita tulossa ja viinivalinnat tekemättä. Onko pöydässä uusia perunoita ja kalaa, paistuuko grillissä kasvikset vai liha? Tässä vinkit kesän parhaisiin mökkiviineihin.

Pihistä tai panosta – 4 x kesän paras hanaviini

Hyviä hanaviinejä löytyy eri hintaluokista. Tässä tärpit kesän parhaisiin chileläisiin hanaviineihin, joissa on hinta-laatu-suhde kohdillaan. Minkä valitset?

Emiliana on nyt Regenerative Organic -sertifioitu!

Emiliana Organic Vineyards -viinituottajalle on myönnetty kansainvälinen Regenerative Organic (ROC) -sertifikaatti ensimmäisenä chileläisenä yrityksenä!

Paras roseeviini kesään – 3 x viinisuositusta

Trendikäs roseeviini on mutkaton juoma, joka virkistää kesähelteillä ja näyttää hyvältä lasissa. Millaista roseeviiniä olisi syytä kaataa lasiin kesällä? Katso meidän 3 x paras roseeviini viikonloppuun!

Chardonnay-päivä – tutustu Diablo Golden Chardonnay -viiniin

Vuosittain toukokuun lopussa vietettävä Chardonnay-päivä on hyvä syy juoda valkoviiniä ja tutustua ehkä maailman tunnetuimpaan valkoviinirypäleeseen. Mitä tiedät Chardonnay-rypäleestä entä Diablo Golden Chardonnay -viinistä? Lue 10 faktaa.

Löydä viinisi – näin toivot ja tilaat lempiviinisi lähi-Alkoon

Mistä sitä saa? Onko suosikkiviini kateissa? Näin toivot ja tilaat Alkoon omat suosikkiviinisi ja tuoreimmat viiniuutuudet, jos niitä ei vielä hyllystä löydy.

5 x roseeviini-fakta

Mitä tiedät roseeviinistä? Trendikäs roseeviini on mutkaton juoma, joka maistuu

Edulliset, helpot 5 minuutin eväät piknikille – ja täydellinen piknikviini

Taskussa 20 euroa ja edessä keväinen piknik. Ei hätää, herkulliset eväät onnistuvat pikkubudjetilla, eikä viiniäkään tarvitse unohtaa. Pakkaa koriin Vina Maipo -piknikviini ja kurkkaa edulliset ruokavinkit.

Diablo-viinit – syntinen tarina ja laatu kohtaavat Chilen tunnetuimman viinitalon viineissä

Chilen tunnetuin viinitalo lanseerasi Suomen markkinoille syksyllä 2022 punaisen ja valkoisen viiniuutuuden. Diablo Dark Red - ja Diablo Golden Chardonnay -viinit tunnistaa mystisestä ja syntisestäkin pirun hahmosta. Tutustu viinien tarinaan ja antaudu viinin vietäväksi.

Jaa sivu