Jaa sivu

Paras roseeviini kesään – 3 x viinisuositusta

Jos merkit pitää paikkansa, tästä kesästä on tulossa kaikkien aikojen roseekesä! Trendikäs roseeviini on mutkaton juoma, joka virkistää kesähelteillä ja näyttää hyvältä lasissa. Millaista roseeviiniä olisi syytä kaataa lasiin kesällä? Katso meidän 3 x paras roseeviini kesään!

Paras roseeviini
Millaista roseeviiniä olisi syytä kaataa lasiin tänä kesänä? Katso kesän parhaat roseeviinit!

 

Toukokuun alusta Alkojen hyllyt täyttyvät sesongin parhailla roseeviineillä, tuoreimmilla vuosikerroilla ja roseeviiniuutuuksilla. Vaikka kauniin vaaleanpunaista roseeviiniä sopii nauttia ympäri vuoden, laajin valikoima roseeviinejä on tarjolla roseeviinien sesonkiaikaan toukokuusta lokakuuhun. Poimimme tämän jutun alle mielenkiintoiset roseesuositukset, joita ehdottomasti kannattaa kokeilla tänä kesänä!

Roseeviini, jos mikä, toimii lähes kaiken ruoan kanssa. Rentona juomana roseeviini maistuu todella monien ruokien kanssa. Kokeile paistetun tai grillatun kalan, kevyiden liharuokien ja erilaisten salaattien kanssa. Pehmeät juustot ja roseeviini tai sipsit, dippi ja roseeviini ovat kokeilemisen arvoisia komboja!

Poimimme tämän jutun alle mielenkiintoiset roseesuositukset ruokien kaveriksi tai nautittavaksi ihan sellaisenaan. Nämä roseeviinit kannattaa ehdottomasti ottaa kokeiluun tänä kesänä!

Katso alapuolelta 3 x paras roseeviini kesän nautiskeluhetkiin! 

Katso myös helppo viinidrinkki – Rosé sour

Voit myös kurkata meidän roseeviinisuositukset suoraan Alkon sivuilta.

Adobe Reserva Rosé

75 cl / Alko / 10,99 €

Tämä suomalaisten kestosuosikki ei hirveästi esittelyjä kaipaa! Tämä on roseeviini, joka on säilyttänyt suosionsa vuodesta toiseen – oletko jo tutustunut?

Adobe Reserva Rosé on marjainen luomurosee, joka on täynnä raikasta vadelmaa, mansikkaa ja persikkaa. Puhdaspiirteinen ja kuiva roseeviini, johon pirteä hapokkuus tuo eloisuutta.

Kokeile runsaiden salaattien, kevyiden pastojen ja vähärasvaisen kalan kanssa. Sushin luottokumppani!

Luomuviinitalo Emilianan tuottama Adobe Rosé on saanut ylistystä erinomaisesta hinta/laatusuhteestaan. Tämä viini on suomalaisten kestosuosikki vuodesta toiseen – eikä ihmekään, onhan viini tehty suomalaiseen makuun!

Kokeile viinin kanssa:

Lue lisää tuotteesta ›

Viña Maipo Rosé

300 cl / Alko / 29,98 €

Kypsän marjainen ja puhdaspiirteinen roseeviini, jossa punaherukkaa, vadelmaa ja mansikkaa. Kuivan maku, joka täydentyy kypsällä marjaisuudella ja hennolla yrttisyydellä.

Loistava kumppani vähärasvaisen kalan, salaattien ja kasvisruokien seurana. Hyvin viilennettynä sopii myös seurustelujuomaksi! Viña Maipo roseesta valmistat maukkaan viinidrinkin brunssille!

Viinilehti.fi on antanut Viña Maipo Rosé 2021 hanapakkaukselle ”LÖYTÖ” -arvion, joka kertoo viinin erinomaisesta hinta-laatusuhteesta.

Lue lisää tuotteesta ›

Tais Organic Pinot Noir Rosé

75 cl / Alko / 10,99 €

Tais Organic Pinot Noir Rosé on Emiliana viinintuottajan premiumtason roseeviini. Se on tyyliltään kuiva ja täynnä raikkaan marjaista aromia. Voit erottaa siitä mm. punaherukkaa, kirsikkaa, omenaa ja sitruksisia vivahteita.

Trendikäs roseeviini soveltuu niin nautiskeluun kuin ruokapöytään. Tämä Pinot Noir-rypäleestä valmistettu viini sopii hieman vaativampaan makuun ja on myös erinomainen grilliruoan ystävä. Kokeile vaikka grillatun kanan ja kasvisten kaverina.

Emiliana on maailman suurin luomuviinintuottaja. Kaikki viinit ovat luomuja, vegaaneja ja Sustainable wines of Chile -sertifioituja.

Lue lisää tuotteesta ›
5 x roseeviini-fakta

5 x roseeviini-fakta

Mitä tiedät roseeviinistä? Trendikäs roseeviini on mutkaton juoma, joka maistuu erityisesti kesällä, mutta yhä useammille myös talvella. Ota roseeviinifaktat haltuun ja nautit juomastasi viel...

Lue lisää ›
5 x Viinilehti Löytö -viini

5 x Viinilehti Löytö -viini

Hyvät viinilöydöt ilahduttavat. Tässä viisi hanaviiniä, jotka Viinilehti on arvioinut Löytö-viineiksi. Löytö-arvio kertoo poikkeuksellisen hyvästä hinta-laatusuhteesta. [caption id="attach...

Lue lisää ›
Diablo-viinit – syntinen tarina ja laatu kohtaavat Chilen tunnetuimman viinitalon viineissä

Diablo-viinit – syntinen tarina ja laatu kohtaavat Chilen tunnetuimman viinitalon viineissä

Chilen tunnetuin viinitalo lanseerasi Suomen markkinoille syksyllä 2022 punaisen ja valkoisen viiniuutuuden. Diablo Dark Red - ja Diablo Golden Chardonnay -viinit tunnistaa mystisestä ja syntisestä...

Lue lisää ›
Jaa sivu