Jaa sivu

Paras viinipussi – 3 x laadukas ja tyylikäs viinipussi

Viinipussi on kätevä vaihtoehto, kun nautiskelijoita on useampi ja säilytystilaa vähän. Viinipussi ei myöskää ole helposti särkyvä, joten se on hyvä vaihtoehto esimerkiksi piknikille tai retkelle. Katso meidän 3 x paras arkeen tai juhlaan!

 

paras viinipussi
Viinipusseista löytyy laatua ja ulkonäköä! Luomuviini Adobe Merlot Cabernet Sauvignon 1,5 l on paras viinipussi punaviinin ystäville!

 

Luomupunaviini, monipuolinen viinipussi liharuoalle

Onko ajatuksena grillata? Jos grillistä löytyy nautaa, possua, kasviksia tai makkaraa, on paras viinipussi keskitäyteläinen Adobe Merlot Cabernet Sauvignon Syrah 1,5 l! Tyyliltään viini on mehevän hilloinen, jonka makumaailmassa kirsikkaa, punaherukkaa, puolukkaa ja kevyttä mausteisuutta. Keskitäyteläinen ja pehmeän tanniininen viini, joka on tehty nautittavaksi! Viini on myös luomu, vegaani ja kestävän kehityksen -sertifioitu.

Viini on täydellinen grilliviini, sillä se sopii hyvin monenlaisten grilliruokien kanssa ja siitä riittää useammalle ruokailijalle. Keskitäyteläinen punaviini toimii myös viilennettynä kivana seurusteluviininä!

Psst! Oletko jo huomannut Adobe Merlot Cabernet Sauvignon Syrah -viinipussin uuden ulkoasun? Eikö olekin hieno! 🤩🤩

 

Chardonnay, kesän lipittelyviini piknikille

Kaipaatko leveän hedelmäistä ja raikasta valkoviiniä? Adobe Organic Chardonnay -viinistä löytyy eksoottista hedelmää, kuten hunajamelonia, persikkaa ja ananasta. Maku on kuiva ja sitruksisen hapokas, joten se on erinomainen vaikka kesäpiknikille! Myös tämä viini on vegaaniystävällinen, luomu ja kestävän kehityksen -sertifioitu.

Ruoan suhteen Adobe Organic Chardonnay on luonteeltaa hyvin monikäyttöinen, joten esimerkiksi viikonlopun herkkuja ei tarvitse valita viini edellä. Valitse siis lempiherkkusi, nappaa viini lähimmästä Alko myymälästä ja suuntaa ulos!

 

Adobe Organic Chardonnay
Ruoan suhteen Adobe Organic Chardonnay on hyvin monikäyttöinen viini. Kokeile vaikka kermaisten pastojen tai kanasalaatin kanssa!

 

Roseeviini seurusteluhetkiin

Alkon myydyin roseeviinipussi Adobe Organic Rosé ihastuttaa niin ulkonäöllään kuin maullaan! Makumaailmasta erotettavissa punaista omenaa, punaherukkaa ja kypsää puolukkaa. Tyyliltään viini on puhdaspiirteinen ja puolikuiva. Maku on helposti lähestyttävä, joka saa ryhtiä sitruksisesta hapokkuudesta ja hennosta yrttisyydestä. Tämä viini sopii suomalaisten makuun kuin nenä päähän.

Tämä viini on erinomainen eväsretkille, noutopöytiin sekä runsaille pasta- ja salaattiruoille. Vaaleanpunainen ihanuus myös näyttää hyvältä lasissa ja kuvissa!

Katso viinit tarkemmin alapuolelta ja nouda lähimmästä Alko myymälästä!

 

Adobe Merlot | Cabernet Sauvignon | Syrah

150 cl / Alko / 17,99 €

Adobe Merlot Cabernet Sauvignon Syrah 1,5l viinipussi on valmistettu vain Suomen markkinoille ja viinissä on käytetty suomalaisen viininautiskelijan makuun sopivia viinirypäleitä.

Kätevä ja hyvä 1,5l viinipussi on helppo ottaa mukaan mökille, piknikille tai retkelle, johon särkymätön pakkaus on ehdoton. Hanaviinipussi säilyvyys on myös tavallista kierrekorkillista pulloa parempi. Retkiviininä ihan paras!

Lue lisää tuotteesta ›

Adobe Organic Chardonnay

150 cl / Alko / 17,99 €

Emiliana on yksi maailman suurimmista luomuviinitaloista. Kaikki viinit ovat luomuja, vegaaniystävällisiä sekä vastuullisesti tuotettuja (Sustainable Wines of Chile).

Emiliana Organic Chardonnay on hyvin monikäyttöinen, leveän hedelmäinen ja raikas valkoviini. Tuoksussa eksoottista hedelmää, sitrusta, limeä ja ananasta. Maku mukailee tuoksua lisäten kevyttä mausteisuutta. Raikas sitruksinen hapokkuus nostaa veden kielelle. Sopii monenlaisten herkkujen kanssa aina salaateista kalaruokiin ja kanaan. Myös erinomainen seurusteluviini isommalle porukalle.

Lue lisää tuotteesta ›

Adobe Organic Rosé

150 cl / Alko / 18,99 €

Emilianan Adobe Organic Rosé viinipussi ihastuttaa niin maullaan kuin ulkoasullaan! Viini on tyyliltään puolikuiva ja keskihapokas. Makumaailmasta erotettavissa metsämansikkaa, vadelmaa, herukkaa ja hentoa havuisuutta. Viini on myös vegaaniystävällinen, luomu ja kestävän kehityksen -sertifioitu.

Emiliana on 90-luvun lopulta asti tuottanut kaikki viininsä luonnonmukaisesti ja on tänä päivänä Chilen suurin orgaanisten viinien tuottaja. Kaikki viinit ovat myös vegaaniystävällisiä sekä vastuullisesti tuotettuja (Sustainable Wines of Chile).

Lue lisää tuotteesta ›
5 x Viinilehti Löytö -viini

5 x Viinilehti Löytö -viini

Hyvät viinilöydöt ilahduttavat. Tässä viisi hanaviiniä, jotka Viinilehti on arvioinut Löytö-viineiksi. Löytö-arvio kertoo poikkeuksellisen hyvästä hinta-laatusuhteesta. [caption id="attach...

Lue lisää ›
Lakritsinen punaviiniglögi

Lakritsinen punaviiniglögi

Ohje Laita kattilaan mausteet, mehu ja vesi. Purista puolikkaan appelsiinin mehu ja leikkaa kuori kuorimaveitsellä suikaleiksi. Lisää kattilaan. Keitä seosta 15–20 minuuttia. Siivilöi glögi. L...

Lue lisää ›
Luomuviinit joulun juhlahetkiin – nautiskelijan ideat kauden kaikkiin tilanteisiin

Luomuviinit joulun juhlahetkiin – nautiskelijan ideat kauden kaikkiin tilanteisiin

Luomuviinit joulun juhlahetkiin – nautiskelijan ideat kauden kaikkiin tilanteisiin Joulu on suomalaisten suosikkijuhla, eikä ihme, sillä pikkujouluista aina uuteenvuoteen jatkuvan juhlakauden aika...

Lue lisää ›
Jaa sivu