Resepti

Viinidrinkki – Rosé Sour

Roseeviini maistuu myös raikkaana ja kauniina cocktailina. Hurmaa vieraasi rose sour -viinidrinkillä, joka viimeistellään ripauksella roseepippuria. Tee helppo viinidrinkki Adobe Rosé -viinistä.

 

Ainekset

160 ml roseeviiniä (Adobe Rosé)

30 ml (2 rkl) sitruunamehua

1–2 rkl vaaleaa siirappia

6­­–7 roseepippuria

1 munan valkuainen

 

Lisäksi:

jäitä

shaker eli cocktail-ravistin

roseepippuria koristeluun

Seurustelujuoma
annokset 2 annosta
aika 5 min

Rosé Sour -viinidrinkki

Raikas rosé sour -viinidrinkki on hellepäivän pelastaja. Katso nopea ohje!

 

Mittaa viinidrinkkiainekset shakeriin. Säätele siirapin määrällä viinidrinkin makeutta. Sekoita juomaa lusikalla kevyesti, kunnes siirappi liukenee. Sulje shaker kannella. Sekoita ainekset nopeasti ravistamalla.

 

Lisää shakeriin jääpaloja. Sulje ja ravista voimakkaasti noin 5-10 sekuntia, jotta viinidrinkki viilenee ja valkuainen vaahtoutuu kevyeksi vaahdoksi.

 

Kaada viinidrinkki kahteen lasiin, jääpalat jäävät shakeriin. Kun valkuaisvaahto on sopivan pehmeää, valuu se lasiin ja juoma kerrostuu lasissa. Ripottele rose sour -viinidrinkin pinnalle murusteltuja roseepippureita.

 

 

Adobe Reserva Rosé

75 cl / Alko / 10,99 €

Tämä suomalaisten kestosuosikki ei hirveästi esittelyjä kaipaa! Tämä on roseeviini, joka on säilyttänyt suosionsa vuodesta toiseen – oletko jo tutustunut?

Adobe Reserva Rosé on marjainen luomurosee, joka on täynnä raikasta vadelmaa, mansikkaa ja persikkaa. Puhdaspiirteinen ja kuiva roseeviini, johon pirteä hapokkuus tuo eloisuutta.

Kokeile runsaiden salaattien, kevyiden pastojen ja vähärasvaisen kalan kanssa. Sushin luottokumppani!

Luomuviinitalo Emilianan tuottama Adobe Rosé on saanut ylistystä erinomaisesta hinta/laatusuhteestaan. Tämä viini on suomalaisten kestosuosikki vuodesta toiseen – eikä ihmekään, onhan viini tehty suomalaiseen makuun!

Kokeile viinin kanssa:

Lue lisää tuotteesta ›
5 x Viinilehti Löytö -viini

5 x Viinilehti Löytö -viini

Hyvät viinilöydöt ilahduttavat. Tässä viisi hanaviiniä, jotka Viinilehti on arvioinut Löytö-viineiksi. Löytö-arvio kertoo poikkeuksellisen hyvästä hinta-laatusuhteesta. [caption id="attach...

Lue lisää ›
5 x roseeviini-fakta

5 x roseeviini-fakta

Mitä tiedät roseeviinistä? Trendikäs roseeviini on mutkaton juoma, joka maistuu erityisesti kesällä, mutta yhä useammille myös talvella. Ota roseeviinifaktat haltuun ja nautit juomastasi viel...

Lue lisää ›
Paras grilliviini – näillä vinkeillä paritat viinin ja grilliruoan!

Paras grilliviini – näillä vinkeillä paritat viinin ja grilliruoan!

Millainen viini sopii grilliruoalle? Oli grillissä sitten punaista lihaa, kanaa, kalaa tai kasviksia, kaikenlaiselle ruoalle löytyy sopiva grilliviini. Tutustu grilliviini suosituksiimme.   [ca...

Lue lisää ›