Jaa sivu

Uutuus nyt Alkossa: Devil’s Carnaval muuttaa käsityksesi viinistä

Elämä on juhlaa, ja nyt siitä nautitaan uudella tavalla. Casillero del Diablon uusi viinisarja Devil’s Carnaval on suunniteltu nuorekkaaseen makuun ja rentoon kippistelyyn, vastavedoksi perinteiselle viinimaailmalle.

Casillero del Diablo Devil's Carnaval Sauvignon
Casillero del Diablo Devil’s Carnaval Sauvignon sopii hyvin viilennettynä kesäisten juhlien aperitiiviksi!

 

Casillero del Diablo on maailman tunnetuimpia viinibrändejä, jonka klassikkoviineistä on nautittu Suomessakin jo yli 30 vuotta. Nyt chileläinen viinitalo Casillero del Diablon takana, Concha y Toro, on valjastanut vuosikymmenien ammattitaidon, korkean laadun ja tuotekehityksen opit uudenlaisen viinisarjan luomiseksi. Devil’s Carnaval -viinit on kehitelty nuorekkaaseen makuun ja kosiskelemaan trenditietoisia, 21–35-vuotiaita kuluttajia. Viinit on suunniteltu rentoon nautiskeluun – sellaisiin hetkiin, joihin kaivataan laadukasta ja taatusti maistuvaa tunnelman nostattajaa. Devil’s Carnaval haluaa tuulettaa perinteistä käsitystä siitä, että viinistä nauttiminen vaatisi erityistä hienostelua tai monimutkaisia makuparituksia. Päinvastoin: Devil’s Carnaval on luotu matalan kynnyksen kippistelyyn, juhlimaan elämäniloa.

Devil’s Carnaval -sarjan monipuoliset, helposti lähestyttävät viinit maistuvat heillekin, jotka eivät vielä ole vihkiytyneitä viinin ystäviä tai joita perinteiset viinit eivät puhuttele. Pirskahtelevissa viineissä riittää makua ja luonnetta – kenties yllättävyyttäkin. Devil’s Carnaval -sarjan viineissä on hieman enemmän sokeria, jonka tuoma makeus tekee niistä helposti lähestyttäviä. Tätä et välttämättä arvaisi ensi siemaisulla, sillä hapokkuus tasapainottaa makuelämystä taitavasti. Lopputuloksena on suussa sulavaa makujen sinfoniaa, jota on jo vaikea vastustaa.

 

Casillero del Diablo Devil's Carnaval Red
Casillero del Diablo Devil’s Carnaval Red on pehmeän ja hedelmäisten viinien ystäville!

 

Devil’s Carnaval -tuotesarjaan kuuluu neljä erilaista, toinen toistaan upeampaa viiniä eri tilanteisiin.

Devils Carnaval Fabulous Red on viehkeä punaviini, jossa tummien marjojen ja luumun syvät maut yhdistyvät pehmeään suutuntumaan. Lempeä punaviini sopii rentoon nautiskeluun ja maistuu esimerkiksi grillatun lihan, pizzan, pastan, hampurilaisten tai vaikkapa kanansiipien kanssa.

Devil’s Carnaval Phenomenal Sauvignon -valkoviini hurmaa trooppisten hedelmien ja sitrusten aromeilla. Raikkaan hedelmäinen valkoviini on täydellinen alkumalja juhlahetkiin, ja se sopii loistavasti myös esimerkiksi sushin ja vaikka rennosti ranskalaisten kaveriksi.

Kuten muillakin Casillero del Diablo -viineillä, myös Devil’s Carnaval -sarjalla on vastuullisen tuotantotavan todentava B-Corp -vastuullisuussertifikaatti. Käytännössä B Corp tarkoittaa, että Concha y Toro -viinitalon kaikki toimet tuotantoketjuista ja raaka-aineista aina työoloihin, hyväntekeväisyyskohteisiin ja henkilöstöetuihin asti ovat vastuullisia, läpinäkyviä ja jäljitettävissä. Chileläiset viinit lunastavat myös lupauksen erinomaisesta hinta-laatu-suhteesta – maista ja ylläty iloisesti.

Casillero del Diablo Devil’s Carnaval Red

  • Uutuus

75 cl / Alko / 10,99 €

Rubiininpunainen väri kätkee sisälleen tummaa luumua, karhunvatukkaa ja mokkaa. Maku on täyteläinen, pehmeä ja helposti lähestyttävä. Viinistä myös erotettavissa kevyttä paahteisuutta. Pehmeät tanniinit tuovat mehukkaaseen kokonaisuuteen ryhtiä.

Kokeile viiniä näiden reseptien kanssa:

Kaikki Casillero del Diablo -viinit ovat B Corp -sertifioituja

Lue lisää tuotteesta ›
Parhaan hinta-laatusuhteen hanaviinit – 4 x viinisuositus

Parhaan hinta-laatusuhteen hanaviinit – 4 x viinisuositus

Edullinen löytö! Loistava hinta-laatusuhde erottaa nämä hanaviinit muista! [caption id="attachment_4995" align="aligncenter" width="613"]  Hanapakkaus on oivallinen valinta, kun nautiskelijoita o...

Lue lisää ›
Chardonnay – mitä sinunkin tulisi tietää rakastetusta valkoviinistä?

Chardonnay – mitä sinunkin tulisi tietää rakastetusta valkoviinistä?

Chardonnay on viinilajike, joka yllättää monipuolisuudellaan. Kenties maailman suosituin valkoviini taipuu jokaisen makuun – lue vinkit siitä nauttimiseen.   [caption id="attachment_4991" a...

Lue lisää ›
Parhaat viinit kesään – 4 x Viinilehti LÖYTÖ -viini

Parhaat viinit kesään – 4 x Viinilehti LÖYTÖ -viini

Viinin erinomainen hinta-laatusuhde on suomalaisille kuluttajille tärkeää, sillä ne tarjoavat makuelämyksiä ja antavat rahalle vastinetta. Parhaan hinta-laatusuhteen osoitus on Viinilehden antam...

Lue lisää ›
Jaa sivu