Jaa sivu

Kesän raikkaat hanaviinit – TOP 3 hanapakkausta

Raikkaat kesän hanaviinit – ruokapöytään ja nautiskeluun. Kokosimme TOP 3 hanaviinit kesän yhteisiin hetkiin. Nyt on lupa nauttia! 

 

Hanaviinit ovat kesän ehdottomia suosikkeja, sillä hanapakkauksesta riittää vähän isommallekin porukalle. Lisäksi hanapakkaukset säilyvät jääkaapissa hyvänä jopa kuukauden!

 

Vaikka päivät lyhenevät ja ilma viilenee, niin vielä on kesää jäljellä!

Suomen kesään kuuluu mökkeily, grillaus ja totta kai saunominen! Kaikkia näitä yhdistää yhdessäolo ystävien ja perheen kanssa. Halusimme koota teille kesäisen raikkaat hanaviinit eri tilanteisiin – niin ruokapöytään grilliruoan ja salaattien seuraksi, kuin nautiskeluun mökille tai puistoon. Hanaviinit ovat loistava valinta kesään, sillä niistä riittää vähän isommallekin seurueelle, jonka lisäksi ne kulkeutuvat näppärästi mukana. Tiesitkö myös, että hanapakkaus säilyy jääkaapissa hyvänä kuukauden verran sen avaamisen jälkeen!

Katso raikkaat hanaviinit kruunaamaan kesän yhteisiä hetkiä!

 

Viña Maipo Chardonnay

Valkkarin ystäville kuiva ja eksoottisen vivahteinen valkoviini

LÖYTÖ! ⭐⭐⭐ Viinilehti.fi

Viña Maipo Chardonnay hanapakkaus on monikäyttöinen hanaviini esimerkiksi noutopöytään tai kesänautiskeluun. Raikas, kuiva ja kivan hedelmäinen valkoviini, jonka makumaailmasta aistittavissa aprikoosin ja hunajamelonin aromeja. Kokeile kevyempien ruokien, kuten kanasalaattien tai tapasten kanssa!

Mikäli mieli tekee vähän kikkailla ja kaipaat viilennystä kesäpäivään, Viña Maipo Chardonnaysta valmistat käden käänteessä raikkaan spritzerin. Katso ohje täältä! 

 

Frontera Chardonnay

Valkkaria laiturinnokkaan ja pikkusuolaisen kanssa

Viiniä nautiskeluun, mökille laiturinnokkaan tai kruunaamaan noutopöytää? Monikäyttöinen Frontera Chardonnay hanaviini on kuiva ja keskihapokas, jonka hedelmäinen makumaailma sisältää aprikoosia, sitruunaa ja hentoa mausteisuutta. Loistovalinta seurustelujuomaksi tai pikkusuolaisen makupariksi.

Frontera nimi on saanut inspiraationsa Chilen monimuotoisesta luonnosta, joka luo ideaalin kasvuympäristön viinirypäleille. Pohjoisessa Chileä rajaa kuiva Atacaman aavikko, idässä jylhät Andien vuoristot, etelässä karu jäätikkö ja lännessä Tyyni valtameri.

 

 Casillero del Diablo Malbec

Grilliruoan pariksi täyteläistä punaviiniä

Suomen kesän lyömätön yhdistelmä on saunominen ja grillaus. Grillistä löytyvät erinäiset lihaherkut aina perinteisistä makkaroista ja hampurilaispihvistä, ribseihin sekä naudan ulkofileepihveihin. Nam nam, mutta minkälaista viintä tuhdimman grilliruoan kanssa tulisi sitten nauttia? Casillero del Diablo Malbec hanaviini on keskitäyteläinen, keskitanniininen, jonka mehevän hilloinen sekä hennon savuinen makumaailma palvelee oivana makuparina grilliruoan kanssa.

Viña Maipo Chardonnay

300 cl / Alko

Kuiva valkoviini, jossa hyvä hapokkuus sekä aprikoosin ja hunajamelonin aromeja. Loistava yleisviini ruokapöytään ja seurusteluun.

Viña Maipo perustettiin Chilen Maipo-laaksoon 1948. Alue on yksi Chilen alkuperäisiä viinintuotantoalueita joilla on pitkät perinteet laatuviinien tuotannossa. Viña Maipo on saanut nimensä pienen Maipon kylän mukaan jonka asukkaat elävät viinintuotannosta. Viña Maipolla on hallussaan alueen laatutarhoja ja talon viinien laatu on mitä parasta hintaluokasta riippumatta. Tämän todistaa Viña Maipon jatkuva suosion nousu täällä Suomessakin.

Lue lisää tuotteesta ›

Frontera Chardonnay

300 cl / Alko

Fronteran viiinit saavat inspiraationsa Chileä reunustavista luonnollisista esteistä. Pohjoisessa Chileä rajaa kuiva Atacaman aavikko, idässä jylhät Andien vuoristot, etelässä karu jäätikkö ja lännessä tyyni valtameri. Nämä luonnonilmiöt vaikuttavat suuressa määrin Chilen ilmastoon, suojelevat viinitiloja epäpuhtauksilta sekä syöpäläisiltä ja vaikuttavat oleellisesti viinin viljelyyn. ”Frontera” (engl. frontier) on kunnianosoitus näille mahtaville luonnollisille esteille.

Lue lisää tuotteesta ›

Casillero del Diablo Malbec

300 cl / Alko

Casillero del Diablo -viinien nimi on lähtöisin yli 100 vuoden takaa. Viinitalon omistaja Don Melchor de Concha y Toro otti tuottamistaan viineistään talteen itselleen parhaat ja varastoi ne omaan yksityiseen kellariinsa. Suojellakseen viinejään varkailta hän alkoi levittää huhua kellarissa asuvasta paholaisesta. Tästä on peräisin viinien nimi – Casillero del Diablo, suomeksi ”Pirunkellari”.

Keskitäyteläinen ja keskitanniininen viini, jonka maussa tummaa kirsikkaa, karhunvatukkaa ja hentoa savuisuutta. Kokonaisuus jättää mausteisen ja hennon jälkivaikutelman.

Casillero del Diablo Malbec hanapakkaus on erinomainen valinta isomman porukan nautiskeluun ja ruoan – kuten liharuokien ja juustolajitelmien pariksi!

 

Lue lisää tuotteesta ›
Kesän raikas uutuus – Fetzer Valley Oaks Pinot Grigio

Kesän raikas uutuus – Fetzer Valley Oaks Pinot Grigio

Fetzer Valley Oaks Pinot Grigio - nyt Alkossa! "Se mikä on hyvää maalle ja ympäristölle, on hyvää rypäleille, ja se mikä on hyvää rypäleille on myös hyvää viinille."  Barney Fetzer, F...

Lue lisää ›
Adobe luomuviinit – valitse lempparisi!

Adobe luomuviinit – valitse lempparisi!

Suositut Adobe-luomuviinit tulevat Chilestä maailman suurimmalta luomuviinituottajalta Emilianalta. Nimi Adobe tarkoittaa rakennusmateriaalia, joka on valmistettu maaperästä sekä muista orgaanisis...

Lue lisää ›
Kuinka valita rapuviini? | TOP 3 viiniä

Kuinka valita rapuviini? | TOP 3 viiniä

Rapukausi alkaa - keräsimme kolme erinomaista rapuviiniä kruunaamaan rapujuhlaa! Suomessa rapukausi alkaa heinäkuun loppupuolella ja jatkuu aina lokakuun loppuun saakka. Ravut ovat suomalaisten ehd...

Lue lisää ›
Jaa sivu