Jaa sivu

Kesän raikkaat hanaviinit – TOP 5 hanapakkausta

Raikkaat kesän hanaviinit – ruokapöytään ja nautiskeluun. Kokosimme TOP 5 hanaviinit kesän yhteisiin hetkiin. Nyt on lupa nauttia! 

 

Hanaviinit ovat kesän ehdottomia suosikkeja, sillä hanapakkauksesta riittää vähän isommallekin porukalle, jonka lisäksi ne säilyvät jääkaapissa hyvänä jopa kuukauden!

 

Suomen kesään kuuluu mökkeily, grillaus ja totta kai saunominen! Kaikkia näitä yhdistää yhdessäolo ystävien ja perheen kanssa. Halusimme koota teille kesäisen raikkaat TOP 5 hanaviinit eri tilanteisiin – niin ruokapöytään grilliruoan ja salaattien seuraksi, kuin nautiskeluun mökille tai puistoon. Hanaviinit ovat loistava valinta kesään, sillä niistä riittää vähän isommallekin seurueelle, jonka lisäksi ne kulkeutuvat näppärästi mukana. Tiesitkö myös, että hanapakkaus säilyy jääkaapissa hyvänä kuukauden verran sen avaamisen jälkeen!

Katso raikkaat hanaviinit kruunaamaan kesän yhteisiä hetkiä!

 

Viña Maipo Chardonnay

Kuiva ja hedelmäisen pirteä Chardonnay kevyemmän ruoan seuraksi

Viña Maipo Chardonnay hanapakkaus on monikäyttöinen hanaviini esimerkiksi noutopöytään tai kesänautiskeluun. Raikas, kuiva ja kivan hedelmäinen valkoviini, jonka makumaailmasta aistittavissa aprikoosin ja hunajamelonin aromeja. Kokeile kevyempien ruokien, kuten kanasalaattien tai tapasten kanssa! Mikäli mieli tekee vähän kikkailla ja kaipaat viilennystä kesäpäivään, Viña Maipo Chardonnaysta valmistat käden käänteessä raikkaan spritzerin. Katso ohje täältä! 

 

Viña Maipo Rosé

Rosee sopii niin ruokapöytään kuin nautiskeluun

Jotain raikasta ja helppoa aurinkoiseen viikonloppuun? Raikas Viña Maipo Rosé hanaviini on oiva valinta kesään niin ruokajuomaksi kuin hyvin viilennettynä aperatiiviksi tai seurusteluun. Se on kuiva, keskihapokas ja mukavan maukas rosee, jonka makumaailmaa rikastuttavat vadelman ja punaherukan aromit sekä kevyt mausteisuus. Nappivalinta kasvisruokien, vähärasvaisen kalan ja uusienperunoiden kanssa.

 

Casillero del Diablo Malbec

Grilliruoan pariksi täyteläistä punaviiniä

Suomen kesän lyömätön yhdistelmä on saunominen ja grillaus. Grillistä löytyvät erinäiset lihaherkut aina perinteisistä makkaroista ja hampurilaispihvistä, ribseihin sekä naudan ulkofileepihveihin. Nam nam, mutta minkälaista viintä tuhdimman grilliruoan kanssa tulisi sitten nauttia? Casillero del Diablo Malbec hanaviini on keskitäyteläinen, keskitanniininen, jonka mehevän hilloinen sekä hennon savuinen makumaailma palvelee oivana makuparina grilliruoan kanssa.

 

Earth Balance Merlot Cabernet Sauvignon Syrah

Luomuviiniä kätevässä hanapakkauksessa

Ovatko luomu ja vegaanisuus sinulle ehdottomia viinin valinnassa? Luomuviinituottaja Emilianalle kestävä kehitys ja orgaanisuus ovat viinituotannon keskiössä, jonka lisäksi kaikki viinit ovat myös vegaaniystävällisiä. Emilianan Earth Balance punaviini on mukavan täyteläinen viiniblendi, joka sopii hyvin vaativampaankin makuun. Punaherukan, pensasmustikan ja hennon savuinen maku luovat lyömättömän yhdistelmän kasvis- ja lihavartaiden kanssa. Kätevän hanapakkauksen ansiosta kulkeutuu mukavasti kesän puistopelien mukana.

 


Frontera Chardonnay

Valkkaria laiturinnokkaan ja pikkusuolaisen kanssa

Viiniä nautiskeluun, mökille laiturinnokkaan tai kruunaamaan noutopöytää? Monikäyttöinen Frontera Chardonnay hanaviini on kuiva ja keskihapokas, jonka hedelmäinen makumaailma sisältää aprikoosia, sitruunaa ja hentoa mausteisuutta. Loistovalinta seurustelujuomaksi tai pikkusuolaisen makupariksi.

Kesän raikas uutuus – Fetzer Valley Oaks Pinot Grigio

Kesän raikas uutuus – Fetzer Valley Oaks Pinot Grigio

Fetzer Valley Oaks Pinot Grigio - nyt Alkossa! "Se mikä on hyvää maalle ja ympäristölle, on hyvää rypäleille, ja se mikä on hyvää rypäleille on myös hyvää viinille."  Barney Fetzer, F...

Lue lisää ›
Monipuolinen Kalifornia – TOP 5 viini knopit

Monipuolinen Kalifornia – TOP 5 viini knopit

Kalifornia on paljon muutakin kuin filmitähtiä, upeita hiekkarantoja ja huipputeknologian mekka. Se on yksi maailman suurimmista viinintuottajista, jonka monimuotoinen luonto mahdollistaa yli 110 ry...

Lue lisää ›
Hyvä roseeviini kesäpäiviin

Hyvä roseeviini kesäpäiviin

Hyvä roseeviini on monikäyttöinen ja sen trendikäs luonne luovat hyvää vaihtelua aurinkoisiin kesäpäiviin.  Hyvä roseeviini kesäpöytään, aperitiiviksi tai seurusteluun. Roseeviinin monip...

Lue lisää ›
Jaa sivu