Jaa sivu

Viña Maipo

Viña Maipo on Concha y Toro -viinikonsernin omistama chileläinen viinitalo. Viña Maipo -viinitila perustettiin vuonna 1948 perinteikkäälle viinintuotantoalueelle Maipon laaksoon Chilessä. Nykyään Viña Maipo on levittäytynyt myös muille Chilen viinialueille ja sen viinejä myydään yli 60 maassa eri puolilla maailmaa.

Viña Maipo
Viña Maipo -viinit ovat levinneet ympäri maailman. Ne ovat suomalaistenkin suosikkeja ja kuuluvat Alkon myydyimpiin viineihin.

 

Viña Maipo – koko maailman viinisuosikki

Suosittuja Viña Maipo -viinipulloja aukeaa joka tunti noin 2000 kappaletta ympäri maailmaa. Suosikkiviini on löytänyt tiensä myös suomalaisten suosikiksi ja Viña Maipo Chardonnay -valkoviini sekä Viña Maipo Cabernet Sauvignon -punaviini ovat olleet molemmat jo vuosia Alkon myydyimpien viinien joukossa.

Viña Maipo
Monipuoliset Viña Maipo -viinit sopivat nautittavaksi eri tilanteissa ja monenlaisten ruokien kanssa.

 

Viña Maipo – täydellinen elämän kaikkiin hetkiin

Viña Maipon suosion mahdollistaa viinien tasalaatuisuus ja uskollisuus chileläiselle viininvalmistustyylille. Viinit ovat vuodesta toiseen korkealaatuisesti valmistettuja, maukkaita, mutta kuitenkin edullisia. Viña Maipo -viinit ovat helposti lähestyttäviä, hedelmäisiä viinejä, jotka sopivat elämän kaikkiin iloisiin hetkiin, pieniin ja suuriin, arkisiin ja juhlavampiin. Viinit valmistetaan uskollisesti chileläisiä juuria kunnioittaen. Jokainen pullo tarjoaa palan Chileä viinin muodossa.

Tutustu Viña Maipo -viineihin! Ja kurkkaa vinkit helppoon ja edulliseen piknikiin.

 

Viña Maipo – ympäristöä kunnioittaen

Viña Maipo -viinitalo toimii mahdollisimman vastuullisesti, eikä se tarkoita vain korkeaa laatua vaan ennen kaikkea vastuullisia, oikeita ja konkreettisia toimia ympäristöä ja luontoa ajatellen.

 

Viña Maipo -viinitalolla on Wines of Chile Sustainability ja B Corp -sertifikaatit.

96 % jätteistä kierrätetään tai käytetään uudelleen.

Hiilijalanjälkeä on saatu pienennettyä 12 % kiinnittämällä huomiota pakkauksiin ja siirtymällä kevyempiin lasi- ja muovipulloihin.

47 % pienempi vesijalanjälki kuin viinialalla yleensä. Työ vedenkulutuksen pienentämiseksi jatkuu edelleen.

 

Lue lisää Viña Maipo -viinitalosta ja sen toimintaperiaatteista.

Jaa sivu

Viña Maipo Rosé

300 cl / Alko / 29,98 €

Kypsän marjainen ja puhdaspiirteinen roseeviini, jossa punaherukkaa, vadelmaa ja mansikkaa. Kuivan maku, joka täydentyy kypsällä marjaisuudella ja hennolla yrttisyydellä.

Loistava kumppani vähärasvaisen kalan, salaattien ja kasvisruokien seurana. Hyvin viilennettynä sopii myös seurustelujuomaksi! Viña Maipo roseesta valmistat maukkaan viinidrinkin brunssille!

Viinilehti.fi on antanut Viña Maipo Rosé 2021 hanapakkaukselle ”LÖYTÖ” -arvion, joka kertoo viinin erinomaisesta hinta-laatusuhteesta.

Lue lisää tuotteesta ›

Viña Maipo Cabernet Sauvignon

100 cl / Alko / 10,98 €

Viña Maipo on yksi Suomen tunnetuimpia ja myydyimpiä tuotemerkkejä Alkossa. Viña Maipo perustettiin Chilen Maipo-laaksoon 1948. Alue on yksi Chilen alkuperäisiä viinintuotantoalueita, joilla on pitkät perinteet laatuviinien tuotannossa.

Viini on täyteläinen ja keskitanniininen. Siinä on luumun, mustaherukan ja mustikan aromia ja hieman yrttiä ja mokkaa. Nuorekas suuntuntuma, jossa eloisa hapokkuus. Yleisviini pastojen, pizzojen ja pataruokien seuraan. Viini suuriin ja pieniin hetkiin!

Lue lisää tuotteesta ›

Viña Maipo Chardonnay

75 cl / Alko / 7,99 €

Viña Maipo perustettiin Chilen Maipo-laaksoon 1948. Alue on yksi Chilen alkuperäisiä viinintuotantoalueita joilla on pitkät perinteet laatuviinien tuotannossa. Viña Maipo on saanut nimensä pienen Maipon kylän mukaan jonka asukkaat elävät viinintuotannosta.

Vaalean kirkkaankeltainen väri. Intensiivinen tuoksu, jossa trooppisia hedelmiä, kuten papaijaa ja ananasta. Häivähdys omenaa ja päärynää, lopussa vähän voita ja puuta. Kuiva, todella raikas, pehmeä ja tasapainoinen maku.

Viña Maipo Chardonnay -viinistä valmistat kesäisen viinidrinkin – Chardonnay Sour!

Lue lisää tuotteesta ›

Viña Maipo Carmenere

100 cl / Alko / 10,98 €

Viña Maipo Carmenere on sopivan täyteläinen ja pehmeä, keskitanniinen sekä raikkaan hedelmäinen, jolla vaniljasävytteinen ja silkkinen maku.

Sopii hyvin arkiviiniksi, syksyn seurusteluiltoihin sekä tasapainottamaan ruokapöydän antimia. Oiva makupari vaalean lihan, pastojen sekä juustojen kanssa.

Lue lisää tuotteesta ›

Viña Maipo Cabernet Sauvignon

75 cl / Alko / 7,99 €

Viña Maipo perustettiin Chilen Maipo-laaksoon 1948. Alue on yksi Chilen alkuperäisiä viinintuotantoalueita joilla on pitkät perinteet laatuviinien tuotannossa. Viña Maipo on saanut nimensä pienen Maipon kylän mukaan jonka asukkaat elävät viinintuotannosta. Viña Maipolla on hallussaan alueen laatutarhoja ja talon viinien laatu on mitä parasta hintaluokasta riippumatta. Tämän todistaa Viña Maipon jatkuva suosion nousu täällä Suomessakin. Viña Maipon viinintekijä ja nouseva kyky alalla on ollut vuodesta 2007 saakka Max Weinlaub.

Lue lisää tuotteesta ›

Viña Maipo Chardonnay

300 cl / Alko / 29,98 €

Viña Maipo perustettiin Chilen Maipo-laaksoon 1948. Alue on yksi Chilen alkuperäisiä viinintuotantoalueita joilla on pitkät perinteet laatuviinien tuotannossa. Viña Maipo on saanut nimensä pienen Maipon kylän mukaan jonka asukkaat elävät viinintuotannosta.

Kuiva valkoviini, jossa hyvä hapokkuus sekä aprikoosin ja hunajamelonin aromeja. Loistava yleisviini ruokapöytään ja seurusteluun.

Viña Maipo Chardonnay -viinistä valmistat kesäisen viinidrinkin – Chardonnay Sour!

Lue lisää tuotteesta ›

Viña Maipo Cabernet Sauvignon

300 cl / Alko / 29,98 €

Viña Maipo perustettiin Chilen Maipo-laaksoon 1948. Alue on yksi Chilen alkuperäisiä viinintuotantoalueita joilla on pitkät perinteet laatuviinien tuotannossa. Viña Maipo on saanut nimensä pienen Maipon kylän mukaan jonka asukkaat elävät viinintuotannosta. Viña Maipo:lla on hallussaan alueen laatutarhoja ja talon viinien laatu on mitä parasta hintaluokasta riippumatta. Tämän todistaa Viña Maipon jatkuva suosion nousu täällä Suomessakin. Viña Maipon viinintekijä ja nouseva kyky alalla on ollut vuodesta 2007 saakka Max Weinlaub.

 

Lue lisää tuotteesta ›

Viña Maipo Cabernet Sauvignon

150 cl / Alko / 16,98 €

Viña Maipo on Suomen suosituimpia viinibrändejä ja nyt suosittu Cabernet Sauvignon viini on saatavilla myös 1,5 L viinipussissa!

Nuorekas, tummasävytteinen ja mehukas tuoksu. Tuoksusta erotettavissa mustaherukkaa, mustikkaa ja hentoa yrttisyyttä. Keskitäyteläinen maku toista tuoksun aromit. Suuntuntuma on nuorekas ja eloisan hapokas. Nuorekkaa tanniinit jättävät suuta kevyesti kuivattavan jälkimaun.

Lue lisää tuotteesta ›

Viña Maipo Moscato

75 cl / Alko / 7,67 €

Viinitalon on saanut nimensä Maipon kylän mukaan jonka asukkaat elävät viinistä. Viinintekijä Max Weinlaubin johdolla syntyy viinejä joista me Suomalaisetkin olemme oppineet pitämään. Monessa hintaluokassa löydät oman lempiviinisi.

Quinta de Maipon historia alkoi vuonna 1948 jolloin Conch y Toro osti viinitalon ja sen myötä Maipon parhaan viinitarhan; Quinta de Maipon. Kansainvälistä mainetta talo on niittänyt ennenkaikkea tasaisen laadun ja modernin maun omaavien edullisten viinien sekä kriitikkojen ylistämien laatuviinien myötä. Viinintekijä Max Weinlaub on erityísen ihastunut Syrah-lajikkeeseen.

Lue lisää tuotteesta ›