Jaa sivu

Casillero del Diablo

Casillero del Diablo -viinit

 

Chileläiset Casillero del Diablo -viinit tunnetaan korkeasta ja tasaisesta laadustaan. Valmistaja on chileläinen viinitalo Concha y Toro.

Kaikki Casillero del Diablo -viinit ovat vastuullisesti tuotettuja ja niillä on Sustainable wines of Chile ja B-Corp-sertifioinnit.

Casillero del Diablo – Etelä-Amerikan vaikutusvaltaisin viinimerkki

Casillero del Diablo on Chilen merkittävin vientiviini, sitä löytyy jo 135 maasta. Casillero del Diablo -viinisarjasta on Suomessa myynnissä neljä erilaista punaviiniä, kolme valkoviiniä ja roseeviini. Viinejä on saatavilla useassa eri pakkauskoossa.

Maailmanlaajuisesti myydyin Casillero del Diablo -viini on Cabernet Sauvignon. Brittiläinen viinikriitikko ja Master of Wine Tim Atkin nimesi vuonna 2021 kyseisen viinin vuosikerran 2019 Value Red of the Year -tittelillä.

Arvostettu brittiläinen konsulttifirma Wine Intelligence on nimennyt Casillero del Diablon maailman toiseksi vahvimmaksi viinimerkiksi jo viisi kertaa peräkkäin. Casillero del Diablo on samalla Etelä-Amerikan vahvin ja vaikutusvaltaisin viinimerkki.

Lue lisää ja tutustu Casillero del Diablo -viineihin ja tarinoihin täällä.

 

Marcelo Papa – Casillero del Diablo -viinien tekijä

Casillero del Diablo -viinisarja on tunnetun viinintekijän Marcelo Papan käsialaa. Hän on työskennellyt viinit valmistavassa Concha y Toro -viinitalossa vuodesta 1998.

Marcelo Papalle (kuvassa) on jaettu useita mitaleja ja tunnustuksia viineistä sekä työstään viinintekijänä. Brittiläinen viinikriitikko ja Master of Wine Tim Atkin esimerkiksi nimesi Papan Vuoden chileläiseksi viinintekijäksi vuoden 2019 Chile-erikoisraportissaan (Tim Atkin: ”Chile Special report 2019” -julkaisu).

 

Casillero del Diablo – tunnetko pirullisen hyvän viinin tarinan?

Casillero del Diablo tarkoittaa espanjaksi pirun kellaria. Myös Casillero del Diablo -viinipullojen kaulaa ja korkkia koristaa itse piru. Viinit ovat toki pirullisen hyviä, mutta nimen taustalla piilee myös mielenkiintoinen tarina yli sadan vuoden takaa. Joko olet kuullut sen?

Tutustu Casillero del Diablo -viinien pirulliseen tarinaan.

Casillero del Diablo -viinit
Casillero del Diablo -viinit ovat suomalaisten suosikkeja. Tutustu viineihin täältä!
Jaa sivu