Jaa sivu

Fetzer Vineyards

Fetzer Vineyards
Fetzer Vineyards tuottaa mm. viskitynnyrikypsytettyä 1000 Stories Zinfandel -punaviiniä.

 

Fetzer Vineyards on perhe Fetzerin vuonna 1968 Yhdysvaltojen Pohjois-Kaliforniaan Mendocinoon perustama viinitalo. Chileläinen Concha Y Toro -viinikonserni osti Fetzer Vineyardsin vuonna 2011.

Mendocinon alue on ollut edelläkävijä luonnonmukaisessa viljelyssä sekä ympäristöystävällisessä ajattelutavassa. Fetzer Vineyards -tilaankin kuuluu noin 1000 ha luonnonmukaisesti viljeltyä viinitarhaa. Kokemus on osoittanut, että harmoniassa luonnon kanssa tapahtuva viininvalmistus synnyttää myös parempia viinejä.

 

Fetzer Vineyards
Fetzer Vineyards -viinitalon tunnetuin tuote Suomessa on 1000 Stories Zinfandel, maailman ensimmäinen viskitynnyrissä kypsynyt punaviini.

 

1000 Stories viinit tulevat Fetzer Vineyards -viinitilalta Kaliforniasta

Suositut 1000 Stories -viinit ovat Fetzer Vineyardsin tuottamia. 1000 Stories Zinfandel on ensimmäinen viskitynnyrikypsytetty viini, siinä yhdistyvät kaksi Yhdysvalloille tunnusomaista asiaa Zinfandel-rypäle ja Kentucky bourbon-viski.

Viinintekijä Bob Blue tuli kehittäneeksi maailman ensimmäisen bourbon-viskitynnyrissä kypsyneen punaviinin hieman sattumalta. Viinin alkuajoilta hänellä on myös tuhat muuta tarinaa kerrottavanaan, josta viini saikin nimensä 1000 Stories (suomeksi tuhat tarinaa).

Mikä viskitynnyrikypsytetty punaviini?

Lue 1000 Stories Zinfandel -viinin mielenkiintoinen tarina kokonaisuudessaan täältä.

Tutustu alta Fetzer Vineyards 1000 Stories -viineihin!

Jaa sivu

1000 Stories Zinfandel

75 cl / Alko / 15,99 €

1000 Stories Zinfandel on ensimmäinen bourbon -viskitynnyrissä kypsytetty punaviini. Lue lisää 1000 Stories viinin tarinasta täältä!

Tumman rubiininpunainen viini tuoksuu runsaan hedelmäiselle; heleää kirsikkaa, makeaa luumua, boysenmarjaa ja aavistus vaniljaa. Maku on kuiva ja seuraa tarkasti aromimaailmaa. Mausta aistittavissa tammisuutta ja viskitynnyrin tuomaa kevyttä vaniljaisuutta ja savua. Täyteläinen, pyöreän hedelmäinen, jonka tanniinit pyöristyvät tiiviin hedelmän alle tehden kokonaisuudesta varsin suunmyötäisen.

Kokeile 1000 Stories Zinfandel -viiniä näiden ruokien kanssa:

Lue lisää tuotteesta ›

1000 Stories Chardonnay

  • Uutuus

75 cl / Alko / 15,99 €

1000 Stories Chardonnay on Fetzer Vineyards -viinintuottajan taidonnäyte viskitynnyrikypsytetystä Chardonnay-viinistä. 10 % viinistä on saanut kypsyä käytetyissä bourbon-tynnyreissä 3 kuukauden ajan. Viskitynnyrikypsytyksen tarkoituksena on tuoda viiniin mausteisuutta ja vaniljan aromia.

Tylliltään viini on runsas ja paahteinen, jonka aromissa punaista omenaa, päärynää, aprikoosia ja kevyttä vaniljaistuutta.

Kokeile viiniä tämän reseptin kanssa:

Lue lisää tuotteesta ›