Jaa sivu

Edulliset, helpot 5 minuutin eväät piknikille – ja täydellinen piknikviini

Taskussa 20 euroa ja edessä keväinen piknik. Ei hätää, herkulliset eväät onnistuvat pikkubudjetilla, eikä viiniäkään tarvitse unohtaa. Pakkaa koriin Vina Maipo -piknikviini ja kurkkaa edulliset ruokavinkit.

Viña Maipo piknik
Nämä piknikherkut neljälle hengelle maksavat noin 20 euroa. Snacksit, tuorejuusto-kinkkupatongit ja pallosalaatti, juomaksi maukas Vina Maipo Cabernet Sauvignon.

 

Helppo ja edullinen piknik-kori – näin se onnistuu

Kolme pientä naposteltavaa ja pullo viiniä piknikille onnistuu noin 20 euron hintaan hyvällä suunnittelulla ja kaupan omien merkkien tuotteita suosien. Eväistä riittää neljälle hengelle, eikä ruokia tarvitse valmistella etukäteen. Kaikki onnistuu, kunhan mukaan on pakattu veitsi, tarjoiluastioita, aterimet ja lasit.

Hyvä piknikviinivalinta on Vina Maipo Cabernet Sauvignon (0,75 l) tai Vina Maipo Chardonnay (0,75 l). Molemmat maksavat Alkossa 7,88 €. Tai nappaa mukaan isompi litran pullo Cabernet Sauvignonia 10,78 eurolla.

Osta ruokakaupasta naposteltavaksi pieni pussi sipsejä tai suolapähkinöitä noin 1,5 eurolla.

Nappaa kaupasta mukaan vehnäpatonki (1 €). Voitele patonkipalat tuorejuustolla (2 €) ja kääräise päälle Schwarzwaldin kinkkuviipaleita (2 €).

Pallosalaatti syntyy hetkessä, kun sekoitat rasiallisen kirsikkatomaatteja (1,5­–2 €), pienen tölkillisen valutettuja oliiveja (1,5 €) ja pussin minimozzarellapalloja (2 €). Jos budjetti antaa myöten, koristele salaatti tuoreella basilikalla (1,5 €). Basilikalla voi koristella myös patonkiviipaleet.

 

Vinkki retkeilijälle!

Muovipullo on kevyt, rikkoutumaton ja varsin näppärä vaihtoehto piknikviiniksi, metsäretkelle tai vaikka veneeseen. Vina Maipo Cabernet Sauvignon -punaviiniä saa 1 litran muovipulloon pakattuna!

Viña Maipo Cabernet Sauvignon

75 cl / Alko / 7,99 €

Viña Maipo perustettiin Chilen Maipo-laaksoon 1948. Alue on yksi Chilen alkuperäisiä viinintuotantoalueita joilla on pitkät perinteet laatuviinien tuotannossa. Viña Maipo on saanut nimensä pienen Maipon kylän mukaan jonka asukkaat elävät viinintuotannosta. Viña Maipolla on hallussaan alueen laatutarhoja ja talon viinien laatu on mitä parasta hintaluokasta riippumatta. Tämän todistaa Viña Maipon jatkuva suosion nousu täällä Suomessakin. Viña Maipon viinintekijä ja nouseva kyky alalla on ollut vuodesta 2007 saakka Max Weinlaub.

Lue lisää tuotteesta ›

Viña Maipo Chardonnay

75 cl / Alko / 7,99 €

Viña Maipo perustettiin Chilen Maipo-laaksoon 1948. Alue on yksi Chilen alkuperäisiä viinintuotantoalueita joilla on pitkät perinteet laatuviinien tuotannossa. Viña Maipo on saanut nimensä pienen Maipon kylän mukaan jonka asukkaat elävät viinintuotannosta.

Vaalean kirkkaankeltainen väri. Intensiivinen tuoksu, jossa trooppisia hedelmiä, kuten papaijaa ja ananasta. Häivähdys omenaa ja päärynää, lopussa vähän voita ja puuta. Kuiva, todella raikas, pehmeä ja tasapainoinen maku.

Kokeile Viña Maipo Chardonnay -viiniä näiden reseptien kanssa:

Lue lisää tuotteesta ›
Parhaan hinta-laatusuhteen hanaviinit – 4 x viinisuositus

Parhaan hinta-laatusuhteen hanaviinit – 4 x viinisuositus

Edullinen löytö! Loistava hinta-laatusuhde erottaa nämä hanaviinit muista! [caption id="attachment_4995" align="aligncenter" width="613"]  Hanapakkaus on oivallinen valinta, kun nautiskelijoita o...

Lue lisää ›
Chardonnay – mitä sinunkin tulisi tietää rakastetusta valkoviinistä?

Chardonnay – mitä sinunkin tulisi tietää rakastetusta valkoviinistä?

Chardonnay on viinilajike, joka yllättää monipuolisuudellaan. Kenties maailman suosituin valkoviini taipuu jokaisen makuun – lue vinkit siitä nauttimiseen.   [caption id="attachment_4991" a...

Lue lisää ›
Parhaat viinit kesään – 4 x Viinilehti LÖYTÖ -viini

Parhaat viinit kesään – 4 x Viinilehti LÖYTÖ -viini

Viinin erinomainen hinta-laatusuhde on suomalaisille kuluttajille tärkeää, sillä ne tarjoavat makuelämyksiä ja antavat rahalle vastinetta. Parhaan hinta-laatusuhteen osoitus on Viinilehden antam...

Lue lisää ›
Jaa sivu