Jaa sivu

Edulliset, helpot 5 minuutin eväät piknikille – ja täydellinen piknikviini

Taskussa 20 euroa ja edessä keväinen piknik. Ei hätää, herkulliset eväät onnistuvat pikkubudjetilla, eikä viiniäkään tarvitse unohtaa. Pakkaa koriin Vina Maipo -piknikviini ja kurkkaa edulliset ruokavinkit.

Viña Maipo piknik
Nämä piknikherkut neljälle hengelle maksavat noin 20 euroa. Snacksit, tuorejuusto-kinkkupatongit ja pallosalaatti, juomaksi maukas Vina Maipo Cabernet Sauvignon.

 

Helppo ja edullinen piknik-kori – näin se onnistuu

Kolme pientä naposteltavaa ja pullo viiniä piknikille onnistuu noin 20 euron hintaan hyvällä suunnittelulla ja kaupan omien merkkien tuotteita suosien. Eväistä riittää neljälle hengelle, eikä ruokia tarvitse valmistella etukäteen. Kaikki onnistuu, kunhan mukaan on pakattu veitsi, tarjoiluastioita, aterimet ja lasit.

Hyvä piknikviinivalinta on Vina Maipo Cabernet Sauvignon (0,75 l) tai Vina Maipo Chardonnay (0,75 l). Molemmat maksavat Alkossa 7,88 €. Tai nappaa mukaan isompi litran pullo Cabernet Sauvignonia 10,78 eurolla.

Osta ruokakaupasta naposteltavaksi pieni pussi sipsejä tai suolapähkinöitä noin 1,5 eurolla.

Nappaa kaupasta mukaan vehnäpatonki (1 €). Voitele patonkipalat tuorejuustolla (2 €) ja kääräise päälle Schwarzwaldin kinkkuviipaleita (2 €).

Pallosalaatti syntyy hetkessä, kun sekoitat rasiallisen kirsikkatomaatteja (1,5­–2 €), pienen tölkillisen valutettuja oliiveja (1,5 €) ja pussin minimozzarellapalloja (2 €). Jos budjetti antaa myöten, koristele salaatti tuoreella basilikalla (1,5 €). Basilikalla voi koristella myös patonkiviipaleet.

 

Vinkki retkeilijälle!

Muovipullo on kevyt, rikkoutumaton ja varsin näppärä vaihtoehto piknikviiniksi, metsäretkelle tai vaikka veneeseen. Vina Maipo Cabernet Sauvignon -punaviiniä saa 1 litran muovipulloon pakattuna!

Viña Maipo Cabernet Sauvignon

75 cl / Alko / 7,78 €

Viña Maipo perustettiin Chilen Maipo-laaksoon 1948. Alue on yksi Chilen alkuperäisiä viinintuotantoalueita joilla on pitkät perinteet laatuviinien tuotannossa. Viña Maipo on saanut nimensä pienen Maipon kylän mukaan jonka asukkaat elävät viinintuotannosta. Viña Maipolla on hallussaan alueen laatutarhoja ja talon viinien laatu on mitä parasta hintaluokasta riippumatta. Tämän todistaa Viña Maipon jatkuva suosion nousu täällä Suomessakin. Viña Maipon viinintekijä ja nouseva kyky alalla on ollut vuodesta 2007 saakka Max Weinlaub.

Lue lisää tuotteesta ›

Viña Maipo Chardonnay

75 cl / Alko / 7,78 €

Viña Maipo perustettiin Chilen Maipo-laaksoon 1948. Alue on yksi Chilen alkuperäisiä viinintuotantoalueita joilla on pitkät perinteet laatuviinien tuotannossa. Viña Maipo on saanut nimensä pienen Maipon kylän mukaan jonka asukkaat elävät viinintuotannosta.

Vaalean kirkkaankeltainen väri. Intensiivinen tuoksu, jossa trooppisia hedelmiä, kuten papaijaa ja ananasta. Häivähdys omenaa ja päärynää, lopussa vähän voita ja puuta. Kuiva, todella raikas, pehmeä ja tasapainoinen maku.

Viña Maipo Chardonnay -viinistä valmistat kesäisen viinidrinkin – Chardonnay Sour!

Lue lisää tuotteesta ›
Jouluinen tapaskuusi

Jouluinen tapaskuusi

Ohje Leikkaa juustot ja leikkeleet suupaloiksi. Puolita kirsikkatomaatit. Kokoa tarjottimelle tai isolle leikkuulaudalle tapas-aineksista joulukuusen muotoinen asetelma. Kun tapaskuusi tyhjenee, lisä...

Lue lisää ›
5 x paras juhlakauden viini – tuotenostot loppuvuoden juhliin

5 x paras juhlakauden viini – tuotenostot loppuvuoden juhliin

[caption id="attachment_4879" align="aligncenter" width="1059"] Oli haussa sitten varma yleisön suosikki, pikkurahan pullo tai punaviini vaativaan makuun - parhaat viinilöydöt juhlakauteen ovat tä...

Lue lisää ›
Diablo – pirullisen houkuttelevat viinit

Diablo – pirullisen houkuttelevat viinit

Diablo on pirullisen houkutteleva viiniu - antaudu sen vietäväksi!   [caption id="attachment_4475" align="aligncenter" width="1320"] Diablo Dark Red viettelee niin ulkonäöllään kuin maullaa...

Lue lisää ›
Jaa sivu