Jaa sivu

5 x Viinilehti Löytö -viini

Hyvät viinilöydöt ilahduttavat. Tässä viisi hanaviiniä, jotka Viinilehti on arvioinut Löytö-viineiksi. Löytö-arvio kertoo poikkeuksellisen hyvästä hinta-laatusuhteesta.

löytö viini
Erinomaisen hinta-laatusuhteen viinit saavat Viinilehdeltä ”Löytö” -arvostelun. Katso 5 x Viinilehti Löytö -viini!

 

Suomalaisten pitkäaikainen suosikkiviinibrändi, chileläinen Viña Maipo on vuosikerta toisensa jälkeen palkittu Viinilehden Löytö-arvosteluilla. Viña Maipo Rosé, Viña Maipo Chardonnay ja Viña Maipo Sauvignon Blanc hanapakkaukset ovat kaikki Löytö-viinejä. Ne ovat siis hintaansa nähden erinomaisen laadukkaita hanaviinejä.

Myös ihastuttava Sunrise Sauvignon Blanc Chardonnay on Löytö-arvostelulla palkittu chileläinen valkoviini. Punaviinin ystäviä ilahduttaa Adobe Carmenere Cabernet Sauvignon, joka on myös Löytö-viini ja kaiken lisäksi luomua.

 

Mitä tarkoittaa Löytö-viini?

Suomalainen media Viinilehti.fi arvio sokkona kaikki Alkon viinit. Arvosteluista vastaavat viiniasiantuntijat Antti Rinta-Huumo ja Juha Berglund. Tähtiä annetaan yhdestä viiteen, lisäksi arvioidaan viinin hinta-laatusuhdetta ja annetaan kuvaileva arvio viinistä.

Hinta-laatusuhdetta arvioidaan viisiportaisella asteikolla, jossa hinta-laatusuhteeltaan heikommat viinit ovat ”Ryöstö” tai ”Kallis”. Parhaan hinta-laatusuhteen viinit ansaitsevat ”Löytö”-merkinnän, joka viestii viinin poikkeuksellisen hyvästä hinnan ja laadun suhteesta.

 

Tutustu  erinomaisen hinta-laatusuhteen Löytö -viineihin alapuolelta:

Adobe Carmenere | Cabernet Sauvignon

300 cl / Alko / 34,98 €

⭐⭐⭐⭐-tähden LÖYTÖ! Luomuviini Adobe Carmenere Cabernet Sauvignon hanapakkaus on palkittu Viinilehden löytö-arvostelulla! Tämä arvostelu kertoo viinin poikkeuksellisen hyvästä hinta-laatusuhteesta. Tämä viini kannattaa pitää mielessä ja maistaa!

Adobe Carmenere Cabernet Sauvignon viini on väriltään violetinpunainen. Tumman marjaisesta aromimaailmasta on erotettavissa luumua, tummaa kirsikkaa, mustaherukkaa ja kevyttä mausteisuutta. Maku on täyteläinen ja keskitanniininen. Pehmeät tanniinit ja hennon mausteinen jälkimaku tekee viinistä nautittavan.

Viini sopii punaiselle lihalle, voimakkaille juustoille sekä pataruoille ja tomaattisille pastoille. Erinomainen vaihtoehto ystäväporukan illanviettoon!

Luomuviinitalo Emiliana on 90-luvun lopulta asti tuottanut kaikki viininsä luonnonmukaisesti ja on tänä päivänä Chilen suurin luomuviinien tuottaja. Kaikki viinit ovat myös vegaanisia.

Lue lisää tuotteesta ›

Adobe Reserva Gewürztraminer

75 cl / Alko / 10,99 €

Viinilehden 4 tähden LÖYTÖ-viini!

Adobe Reserva Geürztraminer luomuvalkoviini tarjoilee eksoottista hedelmää, kuten päärynää, rusinaa ja sitruksisuutta. Aromissa myös kukkaista ja makean mausteista vivahdetta. Kuiva maku ja eloisa hedelmähapokkuus tekee viinistä ryhdikkään ja nautittavan. Erinomainen ruokaviini aasialaissävytteiselle ruoalle. Sopii myös kala- ja äyriäisruoille sekä itämaiseen tapaan maustetuille kevyille ruoille.

Suomalaisten suosima koko Emilianan Adobe -viinisarja edustaa luonnonmukaista viininviljelyä ja viinisarja tarjoaakin erinomaista hinta-laatusuhdetta. Kaikki viinit ovat myös vegaanisia ja vastuullisesti tuotettuja.

Kokeile Adobe Reserva Gewürztraminer -viiniä näiden reseptien kanssa:

Lue lisää tuotteesta ›

Viña Maipo Chardonnay

300 cl / Alko / 30,89 €

Viña Maipo perustettiin Chilen Maipo-laaksoon 1948. Alue on yksi Chilen alkuperäisiä viinintuotantoalueita joilla on pitkät perinteet laatuviinien tuotannossa. Viña Maipo on saanut nimensä pienen Maipon kylän mukaan jonka asukkaat elävät viinintuotannosta.

Kuiva valkoviini, jossa hyvä hapokkuus sekä aprikoosin ja hunajamelonin aromeja. Loistava yleisviini ruokapöytään ja seurusteluun.

Kokeile Viña Maipo Chardonnay -viiniä näiden reseptien kanssa:

Lue lisää tuotteesta ›

Viña Maipo Rosé

300 cl / Alko / 29,98 €

Kypsän marjainen ja puhdaspiirteinen roseeviini, jossa punaherukkaa, vadelmaa ja mansikkaa. Kuivan maku, joka täydentyy kypsällä marjaisuudella ja hennolla yrttisyydellä.

Loistava kumppani vähärasvaisen kalan, salaattien ja kasvisruokien seurana. Hyvin viilennettynä sopii myös seurustelujuomaksi!

Kokeile Viña Maipo Rosé -viiniä näiden reseptien kanssa

Viinilehti.fi on antanut Viña Maipo Rosé hanapakkaukselle ”LÖYTÖ” -arvion, joka kertoo viinin erinomaisesta hinta-laatusuhteesta.

Lue lisää tuotteesta ›

Viña Maipo Sauvignon Blanc

300 cl / Alko / 29,98 €

Viña Maipo perustettiin Chilen Maipo-laaksoon 1948. Alue on yksi Chilen alkuperäisiä viinintuotantoalueita joilla on pitkät perinteet laatuviinien tuotannossa. Viña Maipo on saanut nimensä pienen Maipon kylän mukaan jonka asukkaat elävät viinintuotannosta. Suomessa Viña Maipo -viinit ovat olleet myyntimenestys jo yli 20 vuoden ajan!

Viña Maipo Sauvignon Blanc on tyyliltään kuiva ja hapokas ja edustaa hienosti chileläistä Sauvignon Blancia. Viini on reilun hedelmäinen ja siitä on erotettavissa karviasta, raparperia, sitrushedelmää ja kevyttä yrttisyyttä. Leveä hapokkuus ja runsaan hedelmäinen maku tekee viinistä nautittavan.

Monikäyttöinen viini kala- ja äyriäisruokien seuraksi.

 

 

Lue lisää tuotteesta ›

Sunrise Sauvignon Blanc Chardonnay

300 cl / Alko / 29,98 €

Sunrise viinit ovat Green-e sertifioituja, eli kaikki viinit ovat tuotettu 100% aurinkoenergian avulla. Viini on myös Sustainability wines of Chile -sertifioitu.

Kuiva ja raikkaan hapokas viini, jossa eksoottista hedelmää, keltaluumua, passionhedelmää ja päärynää. Kuiva maku ryhdittyy eloisalla sitruksisella hapokkuudella ja jättää maistuvan jälkimaun.

Lue lisää tuotteesta ›
Paras hanaviini kesään – 6 x viinisuositusta

Paras hanaviini kesään – 6 x viinisuositusta

Millainen hanaviini sopii piknikille tai grillauksen pariin? Entä mikä hanaviini on paras nautiskeluun tai illanistujaisiin? Katso 6 X paras hanaviini kesään!   [caption id="attachment_4757" ...

Lue lisää ›
Diablo – pirullisen houkuttelevat viinit

Diablo – pirullisen houkuttelevat viinit

Diablo on pirullisen houkutteleva viiniu - antaudu sen vietäväksi!   [caption id="attachment_4475" align="aligncenter" width="1320"] Diablo Dark Red viettelee niin ulkonäöllään kuin maullaa...

Lue lisää ›
5 x roseeviini-fakta

5 x roseeviini-fakta

Mitä tiedät roseeviinistä? Trendikäs roseeviini on mutkaton juoma, joka maistuu erityisesti kesällä, mutta yhä useammille myös talvella. Ota roseeviinifaktat haltuun ja nautit juomastasi viel...

Lue lisää ›
Jaa sivu