Jaa sivu

Diablo-viinit – syntinen tarina ja laatu kohtaavat Chilen tunnetuimman viinitalon viineissä

Chilen tunnetuin viinitalo lanseerasi Suomen markkinoille syksyllä 2022 punaisen ja valkoisen viiniuutuuden. Diablo Dark Red – ja Diablo Golden Chardonnay -viinit tunnistaa mystisestä ja syntisestäkin pirun hahmosta. Tutustu viinien tarinaan ja antaudu viinin vietäväksi.

 

Diablo-viinien etikettiä koristaa kultainen pirun pää. Kuvassa valkoviini Diablo Golden Chardonnay.
Diablo-viinien etikettiä koristaa kultainen pirun pää. Kuvassa valkoviini Diablo Golden Chardonnay.

 

Concha y Toro on Chilen suurin ja tunnetuin viinien tuottaja. Viinitalolla on yli sadan vuoden historia, jota se kunnioittaa, mutta maineikas viinitalo osaa myös uudistua. Sen osoittaa syksyllä 2022 Suomessa lanseeratut Diablo-viinit.

 

Piru Diablo-viinipulloissa viettelee hyvyydellään

Diablo-puna- ja valkoviinipullon etikettiä koristaa mystinen, kultainen pirun kuva. Pullon nuorekas ulkomuoto houkuttelee tarttumaan epätavalliseen, ehkä jopa syntiseen, nautintoon. Etiketin piru, tai paholainen, ei tällä kertaa tarjoakaan mitään pahaa vaan silkkaa viininautintoa ja vieläpä eettisessä muodossa.

Lue lisää vastuullisuudesta!

Concha y Toro -viinikonsernille myönnettiin kokonaisvaltaisesta vastuullisuudesta viestivä maailman laajuinen B corp -sertifikaatti vuonna 2021.

 

Helposti lähestyttävät Diablo-viinit sopivat moniin tilanteisiin. Kokeile Diablo Dark Red -punaviiniä vaikkapa treffi- tai pizzaviininä.
Helposti lähestyttävät Diablo-viinit sopivat moniin tilanteisiin. Kokeile Diablo Dark Red -punaviiniä vaikkapa treffi- tai pizzaviininä.

 

Diablo – helposti lähestyttävät laatuviinit

Jokainen Diablo-viinipullo kätkee sisäänsä intohimoista omistautumista viinin valmistamiseen. Viinin kaatuessa lasiin, vapautuu tämä intohimo hurmaten juojan. Syntisen hyvien Diablo-viinien tarina on täynnä salaperäisyyttä ja mystiikkaa. Mystisyydestä huolimatta Diablo-viinit on valmistettu laatu edellä, ne ovat viinejä, joilla on monta tarinaa ja käyttötarkoitusta.

Tumman puhuvassa Diablo Dark Red -punaviinissä yhdistyy arvostetun chileläisen Maule-viinialueen laatu ja vuosisatoja hiottu tietämys viininteosta. Rypäleet on poimittu tarkalleen oikeaan aikaan, jolloin niiden kypsästä mausta erottuu tummien hedelmien aromit ja mustat sävyt. Intensiivistä viiniä pehmentää vieno makeus, joka on kuin pirun lempeä kuiskaus ja tekee Diablo Dark Red -punaviinistä helposti lähestyttävän eikä lainkaan pelottavaa.

Diablo Golden Chardonnay on nimensä, värinsä ja etikettinsä mukaisesti kullanhohtoinen valkoviini, joka sopii niin juhlaan kuin arkeen. Chardonnay-rypäleet tulevat Rapel laaksosta Chilestä. Maku on aromaattinen ja siitä voi aistia mangoa sekä passionhedelmää.

 

Lue lisää!

3 käyttövinkkiä ja ruokasuositukset Diablo Dark Red ja Diablo Golden Chardonnay -viineille.

Diablo Dark Red

75 cl / Alko / 13,99 €

Diablo Dark Red on punaiseen ja kultaan sonnustaunut täyteläinen punaviini, joka suorastaan kuiskii irrottautumaan tavanomaisuudesta ja antautumaan etiketin vieteltäväksi.

Mehevässä tuoksussa korostuu kuivatut hedelmät, tummat marjat ja makea mausteisuus. Runsas ja täyteläinen maku on pehmeän hedelmäinen, allekirjoittaen tuoksun aromit. Viinistä voi lisäksi erottaa tummaa kirsikkaa, karpaloa ja kevyttä mokkaisuutta. Pehmeät tanniinit ja eloisa hapokkuus ryhdittävät viiniä ja tekevät kokonaisuudesta tasapainoisen. Viini jättää makean mausteisen jälkivaikutelman.

Viini on suunniteltu nautinnollisen pehmeäksi, mutta siitä löytyy myös tarpeeksi rakennetta maistumaan ruokakumppanin kanssa.

Kokeile viiniä tämän herkun kanssa:

Lue lisää tuotteesta ›

Diablo Golden Chardonnay

  • Uutuus

75 cl / Alko / 13,99 €

Diablo Golden Chardonnay on kultaan pukeutunut viini, joka suorastaa kuiskii irrottautumaan tavanomaisuudesta ja antautumaan viinin vietäväksi.

Kullankeltainen viini kätkee sisälleen passionhedelmää, mangoa, persikkaa ja paahteisuutta. Maku on puolikuiva, nautinnollisen hedelmäinen ja siitä voi erottaa kevyttä pähkinäisyyttä sekä vaniljaa. Viini jättää leveän hedelmäisen jälkimaun. Sopii esimerkiksi rasvaiselle kalalle, kanalle ja kermaisille pastoille.

Kokeile Diablo Golden Chardonnay -viiniä:

Lue lisää tuotteesta ›
Uutuus nyt Alkossa: Devil’s Carnaval muuttaa käsityksesi viinistä

Uutuus nyt Alkossa: Devil’s Carnaval muuttaa käsityksesi viinistä

[caption id="attachment_4933" align="aligncenter" width="903"] Casillero del Diablo Devil's Carnaval Sauvignon sopii hyvin viilennettynä kesäisten juhlien aperitiiviksi![/caption]   Elämä on ...

Lue lisää ›
4 x paras roseeviini vappuun

4 x paras roseeviini vappuun

Vappuna suomalaiset lähtevät ulos ja kevät voi alkaa. Piknikit ja brunssit ovat vappupäivän perinteitä ja monilla alkaa myös grilli- ja roseeviinikausi. Mikä on paras roseeviini vappuun? Kurkk...

Lue lisää ›
Chardonnay Sour

Chardonnay Sour

Ohje:  1. Laita runsaasti jääpaloja kahden noin 1,5 litraisen kannun pohjalle tai yhteen isoon boolimaljaan. Kaada viilennetty Viña Maipo Chardonnay ja greippimehu jääpalojen päälle kannuihin...

Lue lisää ›
Jaa sivu