Jaa sivu

Diablo – pirullisen houkuttelevat viinit

Diablo on pirullisen houkutteleva viiniu – antaudu sen vietäväksi!

 

Diablo Dark Red viettelee niin ulkonäöllään kuin maullaan.

 

Pikkujoulukauden viettelevimmät viinit tulevat Chilestä. Odotetut Diablo Dark Red -punaviini ja Diablo Golden Chardonnay -valkoviini on vihdoin saapunut Alkoon.

Kultaan pukeutuneet viinit suorastaan kuiskivat irrottautumaan tavanomaisuudesta ja antautumaan etiketin mystisen pirun vietäväksi. Viinit on suunniteltu nautinnollisen pehmeiksi, ja aavistus makeutta auttaa täydellisen ruokakumppanin löytämisessä. Askel Diablo-viinien maailmaan onkin helppo ottaa (jos vain antaa itselleen luvan).

Näiden viinien matkassa, voi tapahtua mitä vain. Oletko valmis seikkailuun?

 

3 x Diablo-viini hurmaa eri tilanteissa

 

Diablo treffiviini
Diablo Dark Red hurmaa niin ulkonäöllään kuin maullaan.

 

1. Treffiviini

Tumma chileläinen Diablo on hurmuri, joka viettelee niin ulkonäöllään kuin maullaan. Aavistuksen makea ja pehmeä maku kutkuttelee makuhermoja ja sopii ainutlaatuisiin hetkiin. Viini on kehitetty kuluttajia kuunnellen. Se on varma valinta, vaikka treffikumppanin viinimaku olisikin arvoitus.

 

Diablo Golden Chardonnay juhlaviini
Diablo Golden Chardonnay kruunaa juhlapöydän.

 

2. Juhlaviini

Pikkujoulujen juhlavin ja tyylikkäin tarjottava on kultainen Diablo Golden Chardonnay -valkoviini ja sen seuralainen Diablo Dark Red. Juhlissa kultaan pukeutuneet viinit eivät jää keneltäkään huomaamatta. Diablo on monipuolinen viini, joka sopii niin seurusteluun kuin ruoalle, ja on kuin tehty juhliin.

 

Diablo ruokaviini
Diablo -viinit ovat erinomaisia kumppaneita rennompaan kuin hieman hienompaan ruokapöytään.

 

3. Ruokaviini

Täydellinen viinikumppani astetta mausteisemmalle liharuoalle, pizzalle ja pastalle on Diablo Dark Red. Nduja-pizza, Lähi-idän lihapadat, Amerikan grilliherkut ja chorizopasta, ne kaikki istuvat loistavasti pehmeän tammitynnyrissä kypsyneen punaviinin seuraan.

Lohiruokien uusi suosikkiviini on vaalea Diablo Golden Chardonnay. Se maistuu herkulliselta myös kermaisten pastojen tai juustojen seuralaisena. Hurmaa ruokavieraasi vaikkapa täyteläisellä sienipastalla ja Diablo Golden Chardonnay -viinillä.

 

Täydellinen kombo: Diablo Dark Red ja suolainen mantelisuklaa

Kokeile suolaista suklaa-manteliherkkua Diablo Dark Red -viinin kanssa. Suolainen tummasuklaa on täydellinen naposteltava viikonloppuiltaan viinilasillisen kumppaniksi. Katso helppo resepti!

Diablo Dark Red

75 cl / Alko / 13,99 €

Diablo Dark Red on punaiseen ja kultaan sonnustaunut täyteläinen punaviini, joka suorastaan kuiskii irrottautumaan tavanomaisuudesta ja antautumaan etiketin vieteltäväksi.

Mehevässä tuoksussa korostuu kuivatut hedelmät, tummat marjat ja makea mausteisuus. Runsas ja täyteläinen maku on pehmeän hedelmäinen, allekirjoittaen tuoksun aromit. Viinistä voi lisäksi erottaa tummaa kirsikkaa, karpaloa ja kevyttä mokkaisuutta. Pehmeät tanniinit ja eloisa hapokkuus ryhdittävät viiniä ja tekevät kokonaisuudesta tasapainoisen. Viini jättää makean mausteisen jälkivaikutelman.

Viini on suunniteltu nautinnollisen pehmeäksi, mutta siitä löytyy myös tarpeeksi rakennetta maistumaan ruokakumppanin kanssa.

Kokeile viiniä tämän herkun kanssa:

Lue lisää tuotteesta ›

Diablo Golden Chardonnay

75 cl / Alko / 13,99 €

Diablo Golden Chardonnay on kultaan pukeutunut viini, joka suorastaa kuiskii irrottautumaan tavanomaisuudesta ja antautumaan viinin vietäväksi. Viinissä yhdistyvät suomalaisten suosimat rypälelajikkeet, Chardonnay ja Riesling! Tämä viini kannattaa ehdottomasti ottaa kokeiluun!

Kullankeltainen viini kätkee sisälleen passionhedelmää, mangoa, persikkaa ja paahteisuutta. Maku on puolikuiva, nautinnollisen hedelmäinen ja siitä voi erottaa kevyttä pähkinäisyyttä sekä vaniljaa. Viini jättää leveän hedelmäisen jälkimaun. Sopii esimerkiksi rasvaiselle kalalle, kanalle ja kermaisille pastoille.

Kokeile Diablo Golden Chardonnay -viiniä näiden reseptien kanssa:

Lue lisää tuotteesta ›
Parhaan hinta-laatusuhteen hanaviinit – 4 x viinisuositus

Parhaan hinta-laatusuhteen hanaviinit – 4 x viinisuositus

Edullinen löytö! Loistava hinta-laatusuhde erottaa nämä hanaviinit muista! [caption id="attachment_4995" align="aligncenter" width="613"]  Hanapakkaus on oivallinen valinta, kun nautiskelijoita o...

Lue lisää ›
Chardonnay – mitä sinunkin tulisi tietää rakastetusta valkoviinistä?

Chardonnay – mitä sinunkin tulisi tietää rakastetusta valkoviinistä?

Chardonnay on viinilajike, joka yllättää monipuolisuudellaan. Kenties maailman suosituin valkoviini taipuu jokaisen makuun – lue vinkit siitä nauttimiseen.   [caption id="attachment_4991" a...

Lue lisää ›
Parhaat viinit kesään – 4 x Viinilehti LÖYTÖ -viini

Parhaat viinit kesään – 4 x Viinilehti LÖYTÖ -viini

Viinin erinomainen hinta-laatusuhde on suomalaisille kuluttajille tärkeää, sillä ne tarjoavat makuelämyksiä ja antavat rahalle vastinetta. Parhaan hinta-laatusuhteen osoitus on Viinilehden antam...

Lue lisää ›
Jaa sivu