Jaa sivu

Löydä viinisi – näin toivot ja tilaat lempiviinisi lähi-Alkoon

Mistä sitä saa? Onko suosikkiviini kateissa? Näin toivot ja tilaat Alkoon omat suosikkiviinisi ja tuoreimmat viiniuutuudet, jos niitä ei vielä hyllystä löydy.

Alko toive
Alko toive

 

1. Vältä turha reissu – tarkista saatavuus netistä

Alkon myymien viinien myymäläsaatavuuden voi tarkistaa netistä ennen ostosreissua.

Mene sivustolle alko.fi , ja tarkista onko haluamaasi viiniä lähi-Alkossasi. Klikkaile itsesi haluamasi viinin tuotetietosivulle ja näpäytä oikeasta alalaidasta myymäläsaatavuus-kohtaa. Valikosta saat näkyviin myymälät, joissa viiniä on hyllyssä tällä hetkellä.

Jos kaipaamasi tuotetta ei lähi-Alkosta löydy, voit toivoa tai tilata sen sinne:

 

2. Toivo tuotetta alkotoive.fi -kautta

Alkoon voi toivoa tuotteita alkotoive.fi -sivuston kautta. Sivustolla voi toivoa Alkon valikoimissa jo olevaa viiniä, jota se ilmestyisi lähi-Alkosi hyllyyn. Palvelun kautta voi myös toivoa täysin uusia tuotteita, jotka eivät ole vielä lainkaan Alkon valikoimissa.

Alko käy toiveet läpi viikoittain ja myymälät toteuttavat asiakastoiveita jatkuvasti sitä mukaa, kun hyllyssä on tilaa uusille tuotetoiveille. Kaikkia toiveita ei välttämättä pystytä toteuttamaan.

 

3. Osta ja tilaa viinisi suoraan lähimpään Alkoon verkkokaupasta

Jos haluamaasi viiniä ei ole lähimmässä Alko-myymälässä, voit ostaa ja tilata sitä sinne tarvitsemasi määrän Alkon verkkokaupasta. Alko toimittaa myymälään ostamasi määrän tuotteita nimelläsi, hyllyyn ne eivät päädy. Toimitus on maksuton, mutta tuotteet maksetaan verkkokaupassa etukäteen. Ostokset saa noudettua valitsemansa Alkon kassalta yleensä noin 3–5 päivän sisällä.

Jos haluat olla varma, että saat juhlien viinit helposti lähimmästä Alkosta tai varmistua, että mökkipaikkakunnaltakin löytyy lempijuomaasi, on myymälästä noudettava verkkokauppaostos varmin ja nopein tapa.

 

Tutustu alta Diablo-viineihin. Joko olet nähnyt ne Alkon hyllyssä?

Diablo Golden Chardonnay

  • Uutuus

75 cl / Alko / 13,99 €

Diablo Golden Chardonnay on kultaan pukeutunut viini, joka suorastaa kuiskii irrottautumaan tavanomaisuudesta ja antautumaan viinin vietäväksi.

Kullankeltainen viini kätkee sisälleen passionhedelmää, mangoa, persikkaa ja paahteisuutta. Maku on puolikuiva, nautinnollisen hedelmäinen ja siitä voi erottaa kevyttä pähkinäisyyttä sekä vaniljaa. Viini jättää leveän hedelmäisen jälkimaun. Sopii esimerkiksi rasvaiselle kalalle, kanalle ja kermaisille pastoille.

Kokeile Diablo Golden Chardonnay -viiniä:

Lue lisää tuotteesta ›

Diablo Dark Red

  • Uutuus

75 cl / Alko / 13,99 €

Vuoden mystisin ja viettelevin viiniuutuus on tässä, Diablo Dark Red! Punaiseen ja kultaan sonnustaunut Diablo Dark Red suorastaan kuiskii irrottautumaan tavanomaisuudesta ja antautumaan etiketin vieteltäväksi.

Mehevässä tuoksussa korostuu kuivatut hedelmät, tummat marjat ja makea mausteisuus. Runsas ja täyteläinen maku on pehmeän hedelmäinen, allekirjoittaen tuoksun aromit. Viinistä voi lisäksi erottaa tummaa kirsikkaa, karpaloa ja kevyttä mokkaisuutta. Pehmeät tanniinit ja eloisa hapokkuus ryhdittävät viiniä ja tekevät kokonaisuudesta tasapainoisen. Viini jättää makean mausteisen jälkivaikutelman.

Viini on suunniteltu nautinnollisen pehmeäksi, mutta siitä löytyy myös tarpeeksi rakennetta maistumaan ruokakumppanin kanssa.

Kokeile viiniä tämän herkun kanssa:

Lue lisää tuotteesta ›
Pihistä tai panosta – 4 x kesän paras hanaviini

Pihistä tai panosta – 4 x kesän paras hanaviini

Hyviä hanaviinejä löytyy eri hintaluokista. Tässä tärpit kesän parhaisiin chileläisiin hanaviineihin, joissa on hinta-laatu-suhde kohdillaan. Minkä valitset? [caption id="attachment_4746" ali...

Lue lisää ›
Emiliana on nyt Regenerative Organic -sertifioitu!

Emiliana on nyt Regenerative Organic -sertifioitu!

Emiliana Organic Vineyards -viinituottajalle on myönnetty kansainvälinen Regenerative Organic (ROC) -sertifikaatti ensimmäisenä chileläisenä yrityksenä! [caption id="attachment_4738" align="ali...

Lue lisää ›
Kesäinen viinidrinkki – Chardonnay Sour

Kesäinen viinidrinkki – Chardonnay Sour

Ohje:  1. Laita runsaasti jääpaloja kahden noin 1,5 litraisen kannun pohjalle tai yhteen isoon boolimaljaan. Kaada viilennetty Viña Maipo Chardonnay ja greippimehu jääpalojen päälle kannuihin...

Lue lisää ›
Jaa sivu