Jaa sivu

Adobe Carmenere Cabernet Sauvignon – viiniuutuus Chilestä

Adobe Carmenere Cabernet Sauvignon hanapakkaus on ihastuttava viiniuutuus Chilestä! Se on luomu, vegaani ja valmistettu kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen. 

 

Adobe Carmenere Cabernet Sauvignon

Adobe Carmenere Cabernet Sauvignon hanapakkaus on Alko uutuusviini. Se on luomu ja vegaaniystävällinen!

 

Talvikauden täyteläisin ja samettisen pehmein viiniuutuus on täällä – tervetuloa Adobe Carmenere Cabernet Sauvignon hanapakkaus! Tämä viini tulee Chilestä, maailman suurimmalta luomuviinintuottajalta Emilianalta.

Tässä punaviiniuutuudessa yhdistyvät Chilen maineikkaimmat rypäleet Carmenere ja Cabernet Sauvignon. Viini on tyyliltään mehevän tummasävytteinen ja täyteläinen, lisäten tammitynnyrin tuomaa hentoa mausteisuutta ja kahvia. Hanapakkauksen tumma ja maanläheinen ulkoasu suorastaa kutsuu nauttimaan tätä luomupunaviiniä ystävien kanssa!

Tämä viini on erinomainen valinta ystäväporukan illanviettoon ja liharuokien sekä voimakkaiden juustojen kumppaniksi.

 

Tiesitkö, 

että nimi Adobe tarkoittaa luonnonmukaista rakennusmateriaalia, joka on valmistettu maaperästä sekä muista orgaanisista aineksista. Luonnonmukaisuus toimii ohjenuorana myös koko Adobe-viinisarjan valmistuksessa.

 

Emiliana Organic Vineyards – maailman johtava luomuviinintuottaja

Emiliana Organic Vineyards on maailman suurin luomuviinintuottaja ja sen 1.550 hehtaaria pitävät sisällään luomuviinitarhoja Casablanca, Maipo, Bío Bío, Cachapoal, Colchagua ja Rapel -laaksoista. Kaikki Emilianan viinit ovat luomuja, vegaaniystävällisiä ja Sustainable wines of Chile -sertifioituja.

Emilianan viinitarhoilla voi nähdä lampaita, alpakoita ja hevosia, jotka siistivät tarhaa syömällä rikkaruohoja. Viiniköynnösten välissä kulkee myös kanoja, jotka pitävät haitalliset hyönteiset loitolla.

Peitekasvien istuttaminen viiniköynnösten läheisyyteen on vähentänyt kastelun tarvetta jopa 90 prosentia. Veden säästämisen lisäksi ympäristöystävällisyys näkyy kierrätyksessä ja aurinkoenergian valinnalla.

Emiliana viinitila

Emilianan viinitarhoilla voi nähdä alpakkoja vaeltamassa viinköynnösten läheisyydessä.

Adobe Carmenere | Cabernet Sauvignon

  • Uutuus

300 cl / Alko / 34,88 €

Adobe Carmenere Cabernet Sauvignon on väriltään violetinpunainen. Tummanmarjaisesta aromimaailmasta on erotettavissa luumua, tummaa kirsikkaa, mustaherukkaa ja kevyttä mausteisuutta. Maku on täyteläinen ja keskitanniininen. Pehmeät tanniinit ja hennon mausteinen jälkimaku tekee viinistä nautittavan.

Viini sopii punaiselle lihalle, voimakkaille juustoille sekä pataruoille ja tomaattisille pastoille. Erinomainen vaihtoehto ystäväporukan illanviettoon!

Luomuviinitalo Emiliana on 90-luvun lopulta asti tuottanut kaikki viininsä luonnonmukaisesti ja on tänä päivänä Chilen suurin luomuviinien tuottaja. Kaikki viinit ovat myös vegaanisia.

Lue lisää tuotteesta ›
Vodkapasta

Vodkapasta

Vodkapasta on maukas lohturuoka ja se valmistuu vain 25 minuutissa! Nauti Diablo Dark Red -punaviinin kanssa! Ohje Laita pastavesi kiehumaan, lisää reilusti suolaa ja keitä pasta pakkauksen ohjeen ...

Lue lisää ›
Adobe Carmenere Cabernet Sauvignon – viiniuutuus Chilestä

Adobe Carmenere Cabernet Sauvignon – viiniuutuus Chilestä

Adobe Carmenere Cabernet Sauvignon hanapakkaus on ihastuttava viiniuutuus Chilestä! Se on luomu, vegaani ja valmistettu kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.    Adobe Carmenere Caber...

Lue lisää ›
Lakritsinen punaviiniglögi

Lakritsinen punaviiniglögi

Ohje Laita kattilaan mausteet, mehu ja vesi. Purista puolikkaan appelsiinin mehu ja leikkaa kuori kuorimaveitsellä suikaleiksi. Lisää kattilaan. Keitä seosta 15–20 minuuttia. Siivilöi glögi. L...

Lue lisää ›
Jaa sivu