Jaa sivu

Adobe Carmenere Cabernet Sauvignon – viiniuutuus Chilestä

Adobe Carmenere Cabernet Sauvignon hanapakkaus on ihastuttava viiniuutuus Chilestä! Se on luomu, vegaani ja valmistettu kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen. 

 

Adobe Carmenere Cabernet Sauvignon

Adobe Carmenere Cabernet Sauvignon hanapakkaus on Alko uutuusviini. Se on luomu ja vegaaniystävällinen!

 

Talvikauden täyteläisin ja samettisen pehmein viiniuutuus on täällä – tervetuloa Adobe Carmenere Cabernet Sauvignon hanapakkaus! Tämä viini tulee Chilestä, maailman suurimmalta luomuviinintuottajalta Emilianalta.

Tässä punaviiniuutuudessa yhdistyvät Chilen maineikkaimmat rypäleet Carmenere ja Cabernet Sauvignon. Viini on tyyliltään mehevän tummasävytteinen ja täyteläinen, lisäten tammitynnyrin tuomaa hentoa mausteisuutta ja kahvia. Hanapakkauksen tumma ja maanläheinen ulkoasu suorastaa kutsuu nauttimaan tätä luomupunaviiniä ystävien kanssa!

Tämä viini on erinomainen valinta ystäväporukan illanviettoon ja liharuokien sekä voimakkaiden juustojen kumppaniksi.

 

Tiesitkö, 

että nimi Adobe tarkoittaa luonnonmukaista rakennusmateriaalia, joka on valmistettu maaperästä sekä muista orgaanisista aineksista. Luonnonmukaisuus toimii ohjenuorana myös koko Adobe-viinisarjan valmistuksessa.

 

Emiliana Organic Vineyards – maailman johtava luomuviinintuottaja

Emiliana Organic Vineyards on maailman suurin luomuviinintuottaja ja sen 1.550 hehtaaria pitävät sisällään luomuviinitarhoja Casablanca, Maipo, Bío Bío, Cachapoal, Colchagua ja Rapel -laaksoista. Kaikki Emilianan viinit ovat luomuja, vegaaniystävällisiä ja Sustainable wines of Chile -sertifioituja.

Emilianan viinitarhoilla voi nähdä lampaita, alpakoita ja hevosia, jotka siistivät tarhaa syömällä rikkaruohoja. Viiniköynnösten välissä kulkee myös kanoja, jotka pitävät haitalliset hyönteiset loitolla.

Peitekasvien istuttaminen viiniköynnösten läheisyyteen on vähentänyt kastelun tarvetta jopa 90 prosentia. Veden säästämisen lisäksi ympäristöystävällisyys näkyy kierrätyksessä ja aurinkoenergian valinnalla.

Emiliana viinitila

Emilianan viinitarhoilla voi nähdä alpakkoja vaeltamassa viinköynnösten läheisyydessä.

Adobe Carmenere | Cabernet Sauvignon

300 cl / Alko / 34,98 €

⭐⭐⭐⭐-tähden LÖYTÖ! Luomuviini Adobe Carmenere Cabernet Sauvignon hanapakkaus on palkittu Viinilehden löytö-arvostelulla! Tämä arvostelu kertoo viinin poikkeuksellisen hyvästä hinta-laatusuhteesta. Tämä viini kannattaa pitää mielessä ja maistaa!

Adobe Carmenere Cabernet Sauvignon viini on väriltään violetinpunainen. Tumman marjaisesta aromimaailmasta on erotettavissa luumua, tummaa kirsikkaa, mustaherukkaa ja kevyttä mausteisuutta. Maku on täyteläinen ja keskitanniininen. Pehmeät tanniinit ja hennon mausteinen jälkimaku tekee viinistä nautittavan.

Viini sopii punaiselle lihalle, voimakkaille juustoille sekä pataruoille ja tomaattisille pastoille. Erinomainen vaihtoehto ystäväporukan illanviettoon!

Luomuviinitalo Emiliana on 90-luvun lopulta asti tuottanut kaikki viininsä luonnonmukaisesti ja on tänä päivänä Chilen suurin luomuviinien tuottaja. Kaikki viinit ovat myös vegaanisia.

Lue lisää tuotteesta ›
5 x Viinilehti Löytö -viini

5 x Viinilehti Löytö -viini

Hyvät viinilöydöt ilahduttavat. Tässä viisi hanaviiniä, jotka Viinilehti on arvioinut Löytö-viineiksi. Löytö-arvio kertoo poikkeuksellisen hyvästä hinta-laatusuhteesta. [caption id="attach...

Lue lisää ›
Lakritsinen punaviiniglögi

Lakritsinen punaviiniglögi

Ohje Laita kattilaan mausteet, mehu ja vesi. Purista puolikkaan appelsiinin mehu ja leikkaa kuori kuorimaveitsellä suikaleiksi. Lisää kattilaan. Keitä seosta 15–20 minuuttia. Siivilöi glögi. L...

Lue lisää ›
Luomuviinit joulun juhlahetkiin – nautiskelijan ideat kauden kaikkiin tilanteisiin

Luomuviinit joulun juhlahetkiin – nautiskelijan ideat kauden kaikkiin tilanteisiin

Luomuviinit joulun juhlahetkiin – nautiskelijan ideat kauden kaikkiin tilanteisiin Joulu on suomalaisten suosikkijuhla, eikä ihme, sillä pikkujouluista aina uuteenvuoteen jatkuvan juhlakauden aika...

Lue lisää ›
Jaa sivu