Jaa sivu

1000 Stories Zinfandel | 2018

15,98 € / 75 cl / Alko

Tulosta sivu

1000 Stories Zinfandel on osittain bourbon -viskitynnyrissä kypsytetty punaviini. Viskitynnyrissä kypsytyksen tavoitteena on tuoda viinin makuun kuivattujen yrttien, vaniljan ja savun aromeja. 1000 Stories Zinfandel on ensimmäinen bourbon -viskitynnyrissä kypsytetty punaviini. Lue lisää 1000 Stories viinin tarinasta täältä!

Tumman rubiininpunainen viini tuoksuu runsaan hedelmäiselle; heleää kirsikkaa, makeaa luumua, boysenmarjaa ja aavistus vaniljaa. Maku on kuiva ja seuraa tarkasti aromimaailmaa. Mausta aistittavissa tammisuutta ja viskitynnyrin tuomaa kevyttä vaniljaisuutta.  Täyteläinen, pyöreän hedelmäinen, jonka tanniinit pyöristyvät tiiviin hedelmän alle tehden kokonaisuudesta varsin suunmyötäisen. Erinomainen viini punaisen lihan parina!

Alkon tuotenumero:

917207

Hinta:

15,98 €

Pakkauskoko:

75 cl

Saatavuus:

Alko

Vuosikerta:

2018

Rypäleet:

Zinfandel, Petite Shirah, Syrah

Korkki:

Luonnonkorkki

Maa:

Yhdysvallat

Tuottaja:

Fetzer Vineyards

Alue:

Kalifornia

Valmistus:

Ensimmäinen kypsytys noin 5kk ranskalaisissa ja amerikkalaisissa tammitynnyreissä, jonka jälkeen 30-40% viinistä kypsytetään uusissa ja käytetyissä bourbon tynnyreissä.

Väri, tuoksu & maku:

Täyteläinen, tanniininen, boysenmarjainen, tamminen, mausteinen, suklainen

Sopii:

Tuhdit, paahdetut ja mausteisetkin pihvit. Makeahkot komponentit, kuten hunajasipuli tai hillotut juurekset täydentävät kokonaisuutta.

Hapot:

5,4 g/l

Sokeri:

6,0 g/l

Alkoholi:

14,5 %

Löydä viini Alkosta
Jaa sivu
Array
(
)