Jaa sivu

Orgaaniset uutuudet!

Concha y Toro Finlandin portfolio laajeni helmikuun alusta orgaanisilla viineillä, kun chileläinen Emiliana sekä yhdysvaltalainen Bonterra siirtyivät valikoimaamme. Portfoliomme uusia viinitaloja yhdistää edelläkävijyys luonnonmukaisessa viljelyssä.

Emilianan perustajat Rafael ja José Guilisasti ennakoivat 90-luvun lopulla, että kuluttajien mieltymykset ympäri maailman olisivat muuttumassa. Moni oli entistä enemmän alkanut miettimään kulutustottumuksiaan kestävää kehitystä silmälläpitäen. Guilisastit pyysivät viiniviljelykonsultti Alvaro Espinozaa mukaansa suunnittelemaan viinitaloa, jonka kaikki tuotanto olisi joko orgaanista tai jopa biodynaamista. Guilisastien varhainen visio on todistanut olleen oikea, sillä luonnonmukaisesti tuotettujen viinien kysyntä on tänä päivänä huomattavaa ja Emiliana on noussut Chilen johtavaksi orgaanisten ja biodymaamisten viinien tuottajaksi. Emilianan luonnonmukaisesti viinejä löytää niin Alkosta kuin myös ravintoloista Suomessa. Tutustu koko suomen portfolioon täältä.

Kalifornialainen Bonterra on varhainen pioneeri ja johtaja kestävän kehityksen periaatteiden toteuttamisessa viininvalmistuksessa. Bonterra alkoi kehittää prosessejaan jo 90-luvun alussa ennen kuin termi ”kestävä kehitys” tuli osaksi yleisesti tuntemaamme sanastoa. Bonterra on jo yli kahden vuosikymmenen kehittänyt prosessejaan, jotka ovat sekä ympäristöystävällisiä, sosiaalisesti vastuullisia ja taloudellisesti kannattavia. Bonterran huippuviineihin on mahdollista tutustua valikoiduissa ravintoloissa. Tutustu Suomen Bonterra valkikoimaan täällä.

 

Jaa sivu