Jaa sivu

Marcelo Papa nimitettiin Viña Concha y Toro:n tekniseksi johtajaksi

Yli 20 vuoden ajan Marcelo Papa on toiminut viinintekijänä maailmankuulujen brändien parissa kuten Casillero del Diablo ja Marques de Casa Concha. Uuden tittelin myötä Marcelo tulee johtamaan teknistä tiimiä, joka kattaa koko yrityksen tuoteportfolion, keskittyen kaikkien arvokkaampien viinien korkean laadun takaamiseksi.

Marcelo Papalla on koulutus Maatalouden tekniikasta ja viininvalmistuksesta Pontificia Universidad Católica de Chile. Hän aloitti työskentelyn Concha y Toro:n alaisuudessa 1998, ottaen vastuulleen kuulun Casillero del Diablo linjan. Vuotta myöhemmin hänelle lisättiin Marques de Casa Concha linjan vetovastuu. Vuoden 1999 loppupuolella Marcelo nimettiin Puente Alto kellarin pääviinintekijäksi, tunnustaen hänen kiinnostuksen Cabernet Sauvignonia kohtaan.

Marcelon menestyksellinen ura on tuonut hänelle tunnustusta monen maailmankuulun viinikriitikon toimesta. Hänen vahvuus piilee Vina Concha y Toro:n tuoteportfolion korkean laadun ylläpidolla, saaden korkeita pisteitä viineilleen, joka on todiste persoonallisista viineistä, kunnioittaen maaperän luonnetta.

Marcelo on useasti palkittu viinintekijä. Isoimpina saavutuksina ”Winemaker of the Year”, Wine Guide of Chilen toimesta 2004, ja ”Winemaker of the Year” Gastronomy Writers` Circle of Chilen toimesta 2008.

Marcelon toimiessa Marques de Casa Concha brändin viinintekijänä, hän toteutti parannettuja maatalouden ja viininvalmistusmenetelmiä. Nämä nostivat hänen viinien laatua, johtaen viinit korkeaan kysyntään ympäri maailman voittaen useita palkintoja osoittaen brändin johdonmukaisuutta. Marcelo on myös osoittanut korkealaatuista ammattitaitoa isojen volyymiviinien osalta. Tästä hieno osoitus on Casillero del Diablo. Hänen kädenjälkensä voidaan myös nähdä Maycas del Limari projektissa – viinitila jota hän on johtanut sen syntymästä 2005 alkaen.

”Marcelon nimitys uuteen asemaan tulee tukemaan tärkeätä fokusta ja laatua mitä viinitalo tähtää kaikille viineilleen. Yrityksen jatkuva kasvu on tehty mahdolliseksi, kiitos investointi suunnitelman, joka on vahvistanut tuotantomäärää patentoiduilla viinitiloilla, fokuksena ylläpitää kaikkein korkeinta laatua, ja kehittää laatuviinien kategoriaa. Marcelon kanssa tulemme yhdessä vahvistamaan tätä osiota laadullisesti, joka on aina ollut meidän tunnusmerkki. Luotamme, että Marcelon loistavien saavutuksien ja teknisen
lähestymistavan ansiosta hän tulee johtamaan uniikilla tyylillään, ja inspiroimaan koko meidän lahjakasta viinintekijä tiimiä.” -Eduardo Guilisasti, CEO of Viña Concha y Toro.

Lue alkuperäinen teksti täältä.

Jaa sivu