Jaa sivu

Joulupöydän viinit

Jouluna tekemistä riittää, joten jouluvalmisteluja helpottavat vinkit ovat aina tervetulleita. Helpottaaksemme jouluvalmisteluja, keräsimme Casillero del Diablo viinisuositukset joulupöydän herkuille!

Jouluviini Casellero del Diablo

Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon Reserva

Monelle jouluvalmistelut saattaa tuottaa hikikarpaloita ja luoda kiireen tuntua, joten menun valmistelu ja siihen sopivien viinien suunnittelu onkin hyvä aloittaa ajoissa. Kannattaa myös muistaa, että pullollinen hyvää viiniä on myös erinomainen lahja viininystävälle!

 

Punaviinit

Perinteiseen joulupöytään kuuluu ehdottomasti kinkku, jonka seurana tarjoillaan erilaisia laatikkoruokia, lihaleikkeleitä ja juustoja. Jouluisten makujen pariksi kannattaakin valita pehmeä, keskitäyteläinen ja marjaisen aromikas punaviini. Mikäli joulupöydässä koreilee punaista lihaa – kuten riistaa, viiniksi suositellaan hieman täyteläisempää ja tanniinista punaviiniä.

Casillero del Diablo Reserva Especial Cabernet Sauvignon

Valkoviinit

Ennen varsinaista joulupöydän pääruokaa nautitaan hieman kevyempiä alkupaloja. Joulupöydän kala-alkupalojen, salaattien ja kasvisten kanssa sopivat raikkaat ja hedelmälliset viinit. Hyvin viilennettynä valkoviini toimii myös aperitiivina.

Casillero del Diablo Reserva Cabernet Sauvignon

75 cl / Alko

Tumma, intensiivinen rubiininpunainen väri. Tuoksu on kypsän hedelmäinen, jossa kirsikkaa ja tummaa luumua. Mukana tammen tuomaa paahteisuutta ja vaniljaa. Suutuntuma on keskitäyteläinen, jossa pehmeät tanniinit. Elegantti kokonaisuus, joka jättää pitkä jälkimaun.

Kaikki Casillero del Diablo viinit ovat vastuullisesti tuotettuja ja omaavat Sustainable wines of Chile ja B-Corp -sertifioinnit.

Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon on erinomainen viinisuositus grillivartaille. Maukkaat nauta-parsavartaat tai possurillette ovat täydellisiä ruokapareja tälle viinille.

Lue lisää tuotteesta ›

Casillero del Diablo Malbec

300 cl / Alko

Maukas ja tummasävytteinen viini, jossa mustaherukkaa, karhunvatukkaa, tummaa kirsikkainen ja hentoa savuisuutta sekä mausteisuutta. Runsas maku on keskitäyteläinen ja keskitanniininen, josta erotettavissa tammikypsytyksen tuomaa paahteisuutta.

Casillero del Diablo Malbec -viini sopii erinomaisesti maukkaiden nauta-parsavartaiden tai savuburgereiden kanssa!

Casillero del Diablo -viinien nimi on lähtöisin yli 100 vuoden takaa. Viinitalon omistaja Don Melchor de Concha y Toro otti tuottamistaan viineistään talteen itselleen parhaat ja varastoi ne omaan yksityiseen kellariinsa. Suojellakseen viinejään varkailta hän alkoi levittää huhua kellarissa asuvasta paholaisesta. Tästä on peräisin viinien nimi – Casillero del Diablo, suomeksi ”Pirunkellari”.

Lue lisää tuotteesta ›

Casillero del Diablo Reserva Chardonnay

75 cl / Alko

Kalpean keltainen väri. Tuoksu on raikas ja runsaan hedelmäinen, josta erotettavissa kuivattuja hedelmiä, hunajamelonia, herukkaa ja paahteisuutta. Kuiva, maku on hyvä yhdistelmä hedelmäisyyttä ja tammen tuomaa aromia. Eloisat hedelmähapot ja runsas maku tekee viinistä nautittavan.

Kaikki Casillero del Diablo -viinit ovat vastuullisesti tuotettuja ja omaavat Sustainable wines of Chile -sertifioinnin.

Casillero del Diablo Reserva Chardonnay on sopii kermaisille pastoille, kalalle ja äyriäisille. Kokeile viiniä Vappu Pimiän aasialaisen lohireseptin tai ruokatoimittaja Mari Moilasen grillattujen tonnikalapihvien ja ananassalsan kanssa!

Lue lisää tuotteesta ›

Casillero del Diablo Sauvignon Blanc | Muscat | Riesling

  • Uutuus

150 cl / Alko

Casillero del Diablon uutuusviini, Sauvignon Blanc Muscat Riesling 1,5 L hanapakkaus nyt Alkossa!

Raikas ja aromaattinen viini, jossa yhdistyy Sauvignon Blanc, Muscat ja Riesling -rypäleet. Sauvignon Blanc tuo viiniin vihreää hedelmää, kuten limeä ja omenaa, Muscat kevyttä kukkaisuutta ja Riesling eloisaa hapokkuutta.

Kätevä 1,5L formaatti kulkeutuu helposti piknikille tai kaveriporukan illanistujaisiin!

Lue lisää tuotteesta ›
Punaviini pienellä twistillä – 1000 Stories Zinfandel

Punaviini pienellä twistillä – 1000 Stories Zinfandel

Kalifornialainen "tuhat tarinaa" -punaviini on nostalgian synnyttämä. Alkuaikoina Fetzerillä ei ollut varaa kalliisiin ranskalaisiin viinitynnyreihin, joten päädyin käyttämään käytettyjä bo...

Lue lisää ›
Adobe luomuviinit – valitse lempparisi!

Adobe luomuviinit – valitse lempparisi!

Suositut Adobe-luomuviinit tulevat Chilestä maailman suurimmalta luomuviinituottajalta Emilianalta. Nimi Adobe tarkoittaa rakennusmateriaalia, joka on valmistettu maaperästä sekä muista orgaanisis...

Lue lisää ›
Lakritsinmakuinen punaviiniglögi

Lakritsinmakuinen punaviiniglögi

Ilmat kylmenevät ja villasukille on taas käyttöä. Lämpöä hehkuva ja ihanalle tuoksuva punaviiniglögi sopii mitä parhaiten näiden kelien nautiskelujuomaksi. Kutsu ystävät glögille tai kä...

Lue lisää ›
Jaa sivu