Jaa sivu

IWSC hopeaa Viña Maipo viineille

IWSC – International Wine & Spirits competition on vuosittainen kilpailu. 46 perättäisenä vuonna alan ammattilaiset maistoivat yli 6000 viiniä ja muita alkoholijuomia yli 120 maasta. Raateihin kuuluu ostajia, viinimestareita, viinikouluttajia, toimittajia sekä Master of Wine tittelin omaavia viinimaailman ammattilaisia.

Viña Maipon parhaimmistoon kuuluvat Limited Edition Syrah 2012 ja Gran Devocion Cabernet Sauvignon/Syrah  2013 saavuttivat hopeaa. Gran Devocion Carmenere/Syrah sai hopeamaininnan lisäksi  ”outstanding” merkinnän 21 muun Chileläisen viinin joukossa.

Viña Maipon viinintekijätiimi Max Weinlaubin johdolla jatkaa määrätietoista työtään laadukkaiden viinien eteen. Chilen ainutlaatuiset kasvuolosuhteet sekä monipuolinen kasvuympäristö antaa mahdollisuuksia tuotaa laatuviinejä joilla on persoonallisuutta. Pienten palstojen ja mikroilmastojen vaikutusta viinin laatuun hyödynnetään ja tuotetaan ”terroir-viinejä” joilla on oma Chileläinen identiteetti. Viña Maipon Limited Syrah sekä Gran Devocion sarjan viinit ovat hyvärakenteisia, tyylikkäitä ja tasapainoisia viinejä jotka tarjoavat vahvempia viinielämyksiä kun Viña Maipon perusviinit.

Viña Maipon viinejä on ollut saatavilla Suomessa yli 10 vuoden ajan ja ovat maamme myydyimpiä. Viinien tasainen sekä erinimainen laatu myös edullisimmissa hintaluokissa on tehnyt Viña Maiposta tunnetun viinimerkin mihin luotetaan.

Viña Maipo viinit tuotetaan Wines of Chile – järjestön kestävän kehityksen vaatimusten mukaisesti

Limited Syrah myynnissä Alkon tilausvalikoimassa sekä ravintolamyynnissä rajoitetusti

Gran Devocion sarjan viinit ravintolamyynnissä

Viña Maipo Limited Syrah

Viña Maipo Gran Devocion Cabernet Syrah

Vina Maipo Gran Devocion Carmenere Syrah

Viña Maipo Gran Devocion Sauvignon Blanc

Comunicado_IWSC_LIM+GD_646x324

 

Jaa sivu