Jaa sivu

Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon 90 pistettä!

Casillero del Diablo Reserva teki historiaa saadessaan huimat 90 pistettä James Sucklingin arvostelussa.

Casillero del Diablo


Casillero del Diablo

Casillero del Diablon klassisin ja ikonisin viini Cabernet Sauvignon Reserva, 2017, sai 90 pistettä arvostetulta viinikriitikolta James Sucklingilta.

Suckling kuvaili viiniä herkulliseksi, josta voi aistia herukkaa, marjoja ja tummaa suklaata. Viini on keskitäyteläinen, jossa silkkiset tanniinit. Cabernet Sauvignon, joka aina miellyttää.

a pretty and delicious cabernet sauvignon with currants, berries and dark chocolate. Medium body, firm and silky tannins and a crisp finish. A go-to cabernet that always pleases.”

Cabernet Sauvignon on brändin tärkein viini. Se lanseerattiin Chilessä vuonna 1960 ja vuosia myöhemmin ylitti rajoja tulemalla suosituimmaksi Casillero del Diablo -viiniksi ympäri maailmaa. Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon 2017 vuosikertaa myydään tällä hetkellä yli 145 maassa. Lue alkuperäinen teksti täältä.

Tämä viini sointuu niin grilliruoan kuin vaalean lihan kanssa. Loistava valinta myös seurustelujuomaksi!

Tilaa punaviini alkosta 10,49€ / 75cl >>
Lue lisää viinistä täältä.


James Suckling

James Suckling on yksi tämän päivän johtavista viini kriitikoista, jonka viiniarvosteluja luetaan ja arvostetaan viinikeräilijöiden ja viinituntijoiden kesken ympäri maailmaa. Hänen suosiostaan kertoo myös se, että hänen nettisivuillaan käy yli 600 000 yksittäistä vierailijaa vuodessa. James arvoi, että on maistanut noin 200 000 viiniä uransa aloittamisen jälkeen. Lue lisää James Sucklingista täältä.


Casillero del Diablo -sarjat

Cabernet Sauvignon viiniperhe kasvoi toukokuussa 2018, kun joukkoon liittyivät 0,75l pullokoon lisäksi pienet 0,375l ja 0,25l viinipullot. Reserva -sarjaan Suomessa kuuluvat Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Shiraz, Malbec ja Pinot Noir -viinit.

Kesällä 2018 Suomen markkinoille saapui myös Casillero del Diablo -viinien premium sarja – Reserva Especial. Punaetikettiset Cabernet Sauvignon ja Sauvignon Blancin voit löytää Alkoista. Etiketin väri heijastaa punasavista maaperää, jossa viiniköynnökset kasvavat.

Reserva Especial -sarjan rypäleet ovat valittu erinomaisilta viinitarhoilta, ja viinien tarkoitus on jatkaa Chilen viinialueiden kehitystyötä ja esiin nostamista eurooppalaisen mallin mukaan. Löydät nämä Reserva Especial uutuusviinit tämän linkin takaa: Casillero del Diablo Reserva Especial >>

casillero del diablo

Jaa sivu