Jaa sivu

Bonterran Robert Blue palkittiin elämäntyöstään

Drinks Business lehden Green Awards elämäntyöpalkinto Bonterran Robert Bluelle

Yli 25 vuoden työ luomu-ja biodynaamisten viinien parissa toi Bonterran viinintekijälle, Bob Blue:lle arvostetun elämäntyöpalkinnon.  Bobin aito rakkaus ja omistautuneisuus tälle alalle sekä hänen halunsa jakaa tietoaan, on tehnyt hänestä tunnetun ja arvostetun asiantuntijan maailmanlaajuisesti.

Hänen ensimmäinen luomuviininsä tuotiin markkinoille 1992. Tästä ei ollut paluuta entiseen. Kaksi vuotta myöhemmin lanseerattiin Bonterran oma viini ja suosio kasvoi. Tänään Bonterra on Kalifornian johtava luomuviinien ja biodynaamisten viinien tuottaja ja Bob Blue on kiistatta luomuviiniyhteisön arvostetuimpia henkilöitä.

”On suuri kunnia vastaanottaa tämä palkinto, joka huomioi meidän pitkäaikaisen työn täällä Bonterra-tarhalla.  Uskoimme jo 1987 aloittaessamme luomuviinien tuotannon että luomurypäleistä tulee parempia viinejä ja tätä polkua seuraamme edelleen. Mendocino on meidän kotipaikkamme ja ja haluamme vaalia sen luontoa jotta jättäisimme jälkeemme jotain hyvää ja pudasta”

Bonterran viinien maussa on puhtautta ja herkkyyttä. Tyyliltään ne ovat harmonisia ja ruokaystävällisiä. Bonterran Mc Nab, The Butler ja Blue Heron–tarhat ovat biodynaamisesti viljeltyjä.  Jo kauan ennen kuin muut edes ajattelivat että luomu- tai biodynaaminen viljely on nousussa, Bob Blue ja hänen tiiminsä olivat aikaansa edellä hihkuen innostuksesta mitä olivat saamassa aikaan – hyviä viinejä puhtaasta maasta, puhtaista rypäleistä.

The Drinks Business on kuukausittain ilmestyvä kansainvälinen B2B lehti ja nettisivu jonka julkaisee Union Press. Lehti käsittelee globaalilla tasolla alkoholijuomien trendejä ja uutisista alalta.

thedrinksbusiness.com kuukausittainen kävijämäärä on 460 000 ja se tuottaa sisältö mm The Huffington Post ja  Time Magazine julkaisuille.

db Awards / Green Awards

The Drinks Business Green Awards on maailman suurin juoma-alan palkitsemistilaisuus jonka missio on herättää tietoisuutta luonnonmukaisesta toiminnasta alalla.

Bonterra Zinfandel saatavissa Alkon tilausvalikoimasta

Bonterra organic farming video

Bobin Bonterra- viinejä voi maistaa seuraavissa ravintoloissa;

Helsinki; Merimakasiini, Kolme Kruunua, Sunn, Karljohan, Lehtovaara, Bronda, Pastor, Patrona, The Cock

Turku; Pinella, Viinille

Kuopio; Ravintola OS

Jyväskylä; Figaro Wine Bistro

Kajaani; Sulo & Herman Renfors

Bob-Blue-Award-Web-Banner_070114

 

Jaa sivu