Jaa sivu

American Winery of the Year

Ympäristöystävällisyys ja korkea laatu palkittiin, kun luomuviinitila Bonterra valittiin vuoden 2016 amerikkalaiseksi viinitilaksi ”American Winery of the Year”. Valinnan teki Wine Enthusiast -lehti, joka on yksi Pohjois-Amerikan vaikuttavimmista viinijulkaisuista. Palkintojenjakotilaisuus ”Wine Enthusiast Wine Star Awards” pidettiin 30.1.2017 Miamissa, Floridassa. Tämä oli ensimmäinen kerta kun luomuviinitila palkittiin vuoden viinitilana. Voit lukea alkuperäisen julkaisun täältä.

Bonterran viinitila sijaitsee Mendocinon laaksossa, Kaliforniassa. 1987 perustettua viinitilaa kehitetään jatkuvasti monimuotoisempaan suuntaan, jossa maa, kasvit ja eläimet muodostavat tasapainoisen kokonaisuuden. Bonterran viinit ovat tehty 100 % luomurypäleistä ja näitä viinejä myydään kaikissa Yhdysvaltojen osavaltioissa sekä 23 kaupungissa ympäri maailmaa.

Alkoista löydät:
Bonterra Zinfandel – Täyteläinen, pehmeän tanniininen, marjainen, mokkainen, mausteinen
75cl 16,98€

Voit nauttia täyteläistä Bonterra Zinfandelia sellaisenaan tai käyttää sitä ruoanlaitossa. Herkullisen BBQ -kastikkeen ohjeen löydät kuvien alta.

bonterrawineryoftheyear

Tämä koukuttava BBQ-kastike valmistuu vain 15 minuutissa ja sopii loistavasti kanan, ribsien tai hampurilaisten kanssa. Zinfandel viini täydentää nautinnollista makuelämystä.

Zinfull BBQ -kastike
Ohjeesta tulee reilu 2dl kastiketta

1 tl Extra virgin olive oil
1-2 Sipulia
2 kpl Raastettua valkosipulinkynttä
1 tl Kuminaa
1/4 tl Cayenne pippuria
2 rl Ruskeaa sokeria
1,2 dl Bonterra Zinfandel
1 tl Omenasiiderietikkaa
1,2 dl Ketsuppia

Kuumenna oliiviöljy kattilassa keskilämpötilalla. Kuullota pieneksi pilkottu sipuli ja raastettu valkosipuli kunnes sipuli on saanut kauniin kellertävän värin. Lisää kumina ja cayenne pippuri kattilaan ja sekoita ainekset keskenään. Lisää joukkoon ruskea sokeri ja Zinfandel viini ja sekoita kunnes sokeri on sulanut seokseen. Lisää omenasiiderietikka ja ketsuppi. Säädä lämpötila niin, että seos kiehuu hiljalleen 5-7 minuttia kunnes kastike on sopivan sakeaa.

Jaa sivu