Jaa sivu

5 x Paras Roseeviini Vappuun

Trendikäs roseeviini sopii vappuun

Toukokuun ensimmäinen päivä suomalaiset lähtevät ulos ja puistot täyttyvät valkolakkisista juhlijoista. Vappupiknikit ja -brunssit ovat vappupäivän perinteitä ja moni rakastaakin panostaa niihin. Värikästä kevään juhlaa koristaa herkulliset ruoat sekä kauniit värit, joten myös vappujuomaksi suositellaan jotain värikästä. Raikas ja värikäs roseeviini on paras valinta vappuun!

Adobe Reserva Rosé on luomuviinitalo Emilianan ihastuttava roseeviini. Viini on nyt saatavilla vappuun sopivassa paperikääreessä, joten se on paras roseeviini vappuun!

 

Kuohuviinit ovat vapun perinteisiä juomavalintoja, mutta vapun juomavalinnaksi sopii erinomaisesti myös raikkaat roseeviinit. Roseeviini on siitä erinomainen valinta, sillä roseeviini on hyvin monipuolinen juoma ja se maistuu hienosti monenlaisten ruokien kanssa. Hyvin viilennettynä roseeviini on erinomainen seurustelujuoma!

Katso viinisuosituksemme ja valitse paras roseeviini vappuun! Hanapakkaus on myös hyvä valinta vapun piknikille, sillä siitä riittää useammallekin juhlijalle. Tutustu alta meidän roseeviini suosituksiin vapun juhliin!

 

Vappupiknikin muistilista:

  • Suomen sää alkukeväästä on hyvin vaihteleva, joten säätiedotusta on hyvä seurata ja mukaan pakata lämmintä vaatetta.
  • Roseeviini on parhaimmillaan hyvin viilennettynä, joten aurinkoisella säällä, kylmälaukku pitää juomat viileänä.
  • Muista varata tarpeeksi juomaa, jotta paikalle osuvien ystävien kanssa voidaan kilistellä.
  • Viltit, retkituolit ja puhallettavat istuimet lisäävät mukavuutta!
  • Musiikkikaiutin ja vappukoristeet sekä -serpentiini luo kivaa vappufiilistä.
  • Vappumunkit ja helpot suolaiset sormisyötävät herkutteluun!
  • Mukaan myös käsidesiä ja vettä!

Adobe Reserva Rosé

75 cl / Alko / 10,99 €

Adobe Reserva Rosé on marjainen luomurosee, joka on täynnä raikasta vadelmaa, mansikkaa ja persikkaa. Puhdaspiirteinen ja kuiva roseeviini, johon pirteä hapokkuus tuo eloisuutta.

Kokeile runsaiden salaattien, keyviden pastojen ja vähärasvaisen kalan kanssa. Sushin luottokumppani!

Luomuviinitalo Emilianan tuottama Adobe Rosé on saanut ylistystä erinomaisesta hinta/laatusuhteestaan. Tämä viini on suomalaisten kestosuosikki kesästä toiseen – eikä ihmekään, onhan viini tehty suomalaiseen makuun!

Lue lisää tuotteesta ›

Tais Organic Pinot Noir Rosé

75 cl / Alko / 13,99 €

Tais Organic Pinot Noir Rosé on Emiliana viinintuottajan premiumtason roseeviini.

Trendikäs roseeviini soveltuu niin skoolaukseen kuin uudenvuoden juhlapöydän pikkupurtavien ja kylmien kalaruokien kanssa. Korkealuokkainen Tais Organic Pinot Noirin punaherukkainen ja sitruksinen maku nostattaa niin uudenvuoden makuelämyksiä kuin tunnelmaa.

Kokeile kermaisten ja yrttisten pastojen tai runsaiden salaattien kanssa. Sopii myös rasvaiselle kalalle ja vaalealle lihalle.

Emiliana on maailman suurin luomuviinintuottaja. Kaikki viinit ovat luomuja, vegaaneja ja Sustainable wines of Chile -sertifioituja.

Lue lisää tuotteesta ›

Adobe Organic Rosé

150 cl / Alko / 18,98 €

Emilianan Adobe Organic Rosé viinipussi ihastuttaa niin maullaan kuin ulkoasullaan!

Emiliana on 90-luvun lopulta asti tuottanut kaikki viininsä luonnonmukaisesti ja on tänä päivänä Chilen suurin orgaanisten viinien tuottaja. Kaikki viinit ovat myös vegaaniystävällisiä sekä vastuullisesti tuotettuja (Sustainable Wines of Chile).

Lue lisää tuotteesta ›

Viña Maipo Rosé

  • Uutuus

75 cl / Alko / 7,69 €

Uusi Viña Maipo Rosé ihastuttaa marjaisalla raikkaudellaan! Viña Maipo -viinit ovat vastuullisesti tuotettuja ja omaavat B-Corp ja Sustainable wines of Chile -sertifikaatit.

Kypsän marjainen ja puhdaspiirteinen roseeviini, jossa mansikkaa, vadelmaa, punaherukkaa ja keyvesti yrttisyyttä. Maku on kuiva ja hienovarainen nostaen esiin myös kevyttä mausteisuutta. Sitruksinen hapokkuus antaa viiniin ryhtiä ja nostattaa veden kielelle.

Aromikas ja monipuolinen rosee sopii loistavasti kesänautiskeluun ja pikkusuolaisten kaveriksi piknikille. Valmistat myös Viña Maipo Rosé -viinistä helposti maukkaan viinidrinkin brunssille!

Lue lisää tuotteesta ›

Viña Maipo Rosé

300 cl / Alko / 29,88 €

Kypsän marjainen ja puhdaspiirteinen roseeviini, jossa punaherukkaa, vadelmaa ja mansikkaa. Kuivan maku, joka täydentyy kypsällä marjaisuudella ja hennolla yrttisyydellä.

Loistava kumppani vähärasvaisen kalan, salaattien ja kasvisruokien seurana. Hyvin viilennettynä sopii myös seurustelujuomaksi! Viña Maipo roseesta valmistat maukkaan viinidrinkin brunssille!

Viinilehti.fi on antanut Viña Maipo Rosé 2021 hanapakkaukselle ”LÖYTÖ” -arvion, joka kertoo viinin erinomaisesta hinta-laatusuhteesta.

Lue lisää tuotteesta ›
Viini pataruoalle ja viiniä pataan – 4 vinkkiä pataruokiin

Viini pataruoalle ja viiniä pataan – 4 vinkkiä pataruokiin

Pataruoka on kylmien ilmojen sesonkiruokaa. Lihapata harvemmin houkuttaa kesähelteillä, mutta talvipakkasilla ajatus ja maku koukuttaa. Pataruokien valmistus ja viinin valinta lihapadalle ei ole vai...

Lue lisää ›
Paista ja tuunaa kuin ammattilainen – 5 vinkkiä helppoon blini-iltaan!

Paista ja tuunaa kuin ammattilainen – 5 vinkkiä helppoon blini-iltaan!

Talvi on blinijuhlien aikaa. Rennot blinijuhlat syntyvät vähällä vaivalla, pienellä tuunaamisella ja edullisella budjetilla. Unohda kallis samppanja, kaada lasiin sauvignon blancia ja nauti. &nbs...

Lue lisää ›
Vodkapasta

Vodkapasta

Vodkapasta on maukas lohturuoka ja se valmistuu vain 25 minuutissa! Nauti Diablo Dark Red -punaviinin kanssa! Ohje Laita pastavesi kiehumaan, lisää reilusti suolaa ja keitä pasta pakkauksen ohjeen ...

Lue lisää ›
Jaa sivu