Jaa sivu

3 x Viinilehti löytö -viini

Viini, joka on saanut Viinilehden LÖYTÖ -arvostelun, edustaa poikkeuksellisen hyvää hinta-laatusuhdetta – eli nämä viinit ovat hintaansa nähden erinomaisen laadukkaita.

Tunnistat meidän Viinilehti Löytö -viinit Alkosta Löytö -tarroin merkittyinä! 

Löytö viinit
Erinomaisen hinta-laatusuhteen viinit saavat Viinilehdeltä ”Löytö” -arvostelun. Katso 3 X Viinilehti LÖYTÖ -viinit!

 

Viinilehti.fi arvostelee jokaisen Alkon valikoiman viinin yhdestä viiteen tähtee, jonka lisäksi Viinilehti arvioi viinin hinta-laatusuhteen. Parhaan hinta-laatusuhteen viinit palkitaan Viinilehden Löytö -arvostelulla. Arvosteluista vastaavat Viinilehden viiniasiantuntijat Antti Rinta-Huumo ja Juha Berglund.

 

Viinilehti Löytö -viini edustaa parasta mahdollista hinta-laatusuhdetta

Viinilehti arvioi hinta-laatusuhteen seuraavasti:

-2: Ryöstö
-1: Kallis
0: Laatu vastaa hintaaa
1: Edullinen ostos
2: LÖYTÖ

 

Suomalaisten pitkäaikainen suosikki viinibrändi, Viña Maipo, on vuosikerta toisensa jälkeen palkittu Viinilehden Löytö -arvosteluilla. Viña Maipo Rosé ja Viña Maipo Chardonnay hanapakkaukset ovat molemmat Löytö viinejä. Myös Alkon raikas hanapakkausuutuus, Sunrise Sauvignon Blanc Chardonnay on Löytö -arvostelulla palkittu viini!

 

Tutustu näihin erinomaisen hinta-laatusuhteen Löytö -viineihin alapuolelta!

Viña Maipo Rosé

300 cl / Alko / 29,88 €

Kypsän marjainen ja puhdaspiirteinen roseeviini, jossa punaherukkaa, vadelmaa ja mansikkaa. Kuivan maku, joka täydentyy kypsällä marjaisuudella ja hennolla yrttisyydellä.

Loistava kumppani vähärasvaisen kalan, salaattien ja kasvisruokien seurana. Hyvin viilennettynä sopii myös seurustelujuomaksi! Viña Maipo roseesta valmistat maukkaan viinidrinkin brunssille!

Viinilehti.fi on antanut Viña Maipo Rosé 2021 hanapakkaukselle ”LÖYTÖ” -arvion, joka kertoo viinin erinomaisesta hinta-laatusuhteesta.

Lue lisää tuotteesta ›

Viña Maipo Chardonnay

300 cl / Alko / 29,88 €

Viña Maipo perustettiin Chilen Maipo-laaksoon 1948. Alue on yksi Chilen alkuperäisiä viinintuotantoalueita joilla on pitkät perinteet laatuviinien tuotannossa. Viña Maipo on saanut nimensä pienen Maipon kylän mukaan jonka asukkaat elävät viinintuotannosta.

Kuiva valkoviini, jossa hyvä hapokkuus sekä aprikoosin ja hunajamelonin aromeja. Loistava yleisviini ruokapöytään ja seurusteluun.

Viña Maipo Chardonnay -viinistä valmistat kesäisen viinidrinkin – Chardonnay Sour!

Lue lisää tuotteesta ›

Sunrise Sauvignon Blanc Chardonnay

300 cl / Alko / 29,88 €

Sunrise viinit ovat Green-e sertifioituja, eli kaikki viinit ovat tuotettu 100% aurinkoenergian avulla. Viini on myös Sustainability wines of Chile -sertifioitu.

Kuiva ja raikkaan hapokas viini, jossa eksoottista hedelmää, keltaluumua, passionhedelmää ja päärynää. Kuiva maku ryhdittyy eloisalla sitruksisella hapokkuudella ja jättää maistuvan jälkimaun.

Lue lisää tuotteesta ›
Paras grilliviini – näillä vinkeillä paritat viinin ja grilliruoan!

Paras grilliviini – näillä vinkeillä paritat viinin ja grilliruoan!

Millainen viini sopii grillaukseen? Oli grillissä sitten punaista lihaa, kanaa, kalaa tai kasviksia, niin jokaiselle ruoalle löytyy sopiva viini. Tutustu meidän grilliviini suosituksiin! Sanotaan, ...

Lue lisää ›
Paras hanaviini kesään – 6 x viinisuositusta

Paras hanaviini kesään – 6 x viinisuositusta

Millainen hanaviini sopii piknikille tai grillauksen pariin? Entä mikä hanaviini on paras nautiskeluun tai illanistujaisiin? Katso 6 X paras hanaviini kesään! Hanaviini, tonkka, tönkkä, hanapakk...

Lue lisää ›
Tilaa Makuhetkiä -uutiskirje

Tilaa Makuhetkiä -uutiskirje

Tilaa Makuhetkiä -uutiskirje ja saat suoraan sähköpostiisi parhaat viini- ja reseptivinkit. Kun tilaat Makuhetkiä - Viini & Ruoka -uutiskirjeen, saat kuukausittain monipuolisia uutisia viinien...

Lue lisää ›
Jaa sivu