Jaa sivu

3 x Viinilehti LÖYTÖ -viini

Viini, joka on saanut Viinilehden LÖYTÖ -arvostelun, edustaa poikkeuksellisen hyvää hinta-laatusuhdetta – eli nämä viinit ovat hintaansa nähden erinomaisen laadukkaita.

Tunnistat meidän Viinilehti Löytö -viinit Alkosta Löytö -tarroin merkittyinä! 

Löytö viini
Erinomaisen hinta-laatusuhteen viinit saavat Viinilehdeltä ”Löytö” -arvostelun. Katso 3 X Viinilehti LÖYTÖ -viinit!

 

Viinilehti.fi arvostelee jokaisen Alkon valikoiman viinin yhdestä viiteen tähtee, jonka lisäksi Viinilehti arvioi viinin hinta-laatusuhteen. Parhaan hinta-laatusuhteen viinit palkitaan Viinilehden Löytö -arvostelulla. Arvosteluista vastaavat Viinilehden viiniasiantuntijat Antti Rinta-Huumo ja Juha Berglund.

 

Viinilehti Löytö -viini edustaa parasta mahdollista hinta-laatusuhdetta

Viinilehti arvioi hinta-laatusuhteen seuraavasti:

-2: Ryöstö
-1: Kallis
0: Laatu vastaa hintaaa
1: Edullinen ostos
2: LÖYTÖ

 

Suomalaisten pitkäaikainen suosikki viinibrändi, Viña Maipo, on vuosikerta toisensa jälkeen palkittu Viinilehden Löytö -arvosteluilla. Viña Maipo Rosé ja Viña Maipo Chardonnay hanapakkaukset ovat molemmat Löytö viinejä. Myös Alkon raikas hanapakkausuutuus, Sunrise Sauvignon Blanc Chardonnay on Löytö -arvostelulla palkittu viini!

 

Tutustu näihin erinomaisen hinta-laatusuhteen Löytö -viineihin alapuolelta!

Viña Maipo Rosé

300 cl / Alko

Kypsän marjainen ja puhdaspiirteinen roseeviini, jossa punaherukkaa, vadelmaa ja mansikkaa. Kuivan maku, joka täydentyy kypsällä marjaisuudella ja hennolla yrttisyydellä.

Loistava kumppani vähärasvaisen kalan, salaattien ja kasvisruokien seurana. Hyvin viilennettynä sopii myös seurustelujuomaksi! Viña Maipo roseesta valmistat maukkaan viinidrinkin brunssille!

Viinilehti.fi on antanut Viña Maipo Rosé 2021 hanapakkaukselle ”LÖYTÖ” -arvion, joka kertoo viinin erinomaisesta hinta-laatusuhteesta.

Lue lisää tuotteesta ›

Viña Maipo Chardonnay

300 cl / Alko

Viña Maipo perustettiin Chilen Maipo-laaksoon 1948. Alue on yksi Chilen alkuperäisiä viinintuotantoalueita joilla on pitkät perinteet laatuviinien tuotannossa. Viña Maipo on saanut nimensä pienen Maipon kylän mukaan jonka asukkaat elävät viinintuotannosta.

Kuiva valkoviini, jossa hyvä hapokkuus sekä aprikoosin ja hunajamelonin aromeja. Loistava yleisviini ruokapöytään ja seurusteluun.

Viña Maipo Chardonnay -viinistä valmistat kesäisen viinidrinkin – Chardonnay Sour!

Lue lisää tuotteesta ›
Grillatut tonnikalapihvit ja ananassalsa

Grillatut tonnikalapihvit ja ananassalsa

Grillatut tonnikalapihvit Grillatut tonnikalapihvit ovat tämän kesän grilliherkku ja se tarjoillaan raikkaan ananassalsan kera. Ruokatoimittaja Mari Moilasen ohjeella valmistat pihvit 45 minuutissa...

Lue lisää ›
Vappu Pimiän aasialainen lohiresepti

Vappu Pimiän aasialainen lohiresepti

Aasialainen lohiresepti Vappu Pimiän aasialainen lohiresepti on täynnä makua ja se syntyy alle 30 minuutissa. Maukas lohiruoka raikkaan valkoviinin tekee varmasti vaikutuksen myös vieraisiin! &nbs...

Lue lisää ›
Herkullinen parsaresepti

Herkullinen parsaresepti

Parsaresepti Herkullinen parsaresepti valmistuu käden käänteessä ja voit valmistaa parsat joko uunissa tai grillissä. Huuhtele ensin parsat ja napsauta pois kova kanta. Kääri pekonisiivu spiraa...

Lue lisää ›
Jaa sivu