Jaa sivu

3 x paras roseeviini viikonloppuun

Jos merkit pitää paikkansa, tästä kesästä on tulossa kaikkien aikojen roseekesä! Trendikäs roseeviini on mutkaton juoma, joka virkistää kesähelteillä ja näyttää hyvältä lasissa. Millaista roseeviiniä olisi syytä kaataa lasiin kesällä? Katso meidän 3 x paras roseeviini viikonloppuun!

3 x paras roseeviini viikonloppuun
Millaista roseeviiniä olisi syytä kaataa lasiin tänä kesänä? Katso 3 x paras roseeviini viikonloppuun!

 

Toukokuun alusta Alkojen hyllyt täyttyvät sesongin parhailla roseeviineillä, tuoreimmilla vuosikerroilla ja roseeviiniuutuuksilla. Vaikka kauniin vaaleanpunaista roseeviiniä sopii nauttia ympäri vuoden, laajin valikoima roseeviinejä on tarjolla roseeviinien sesonkiaikaan toukokuusta lokakuuhun. Poimimme tämän jutun alle mielenkiintoiset roseesuositukset, joita ehdottomasti kannattaa kokeilla tänä kesänä!

Katso alapuolelta 3 x paras roseeviini viikonlopun nautiskeluhetkiin! 

Katso myös helppo viinidrinkki – Rosé sour

Adobe Reserva Rosé

75 cl / Alko / 10,99 €

Adobe Reserva Rosé on marjainen luomurosee, joka on täynnä raikasta vadelmaa, mansikkaa ja persikkaa. Puhdaspiirteinen ja kuiva roseeviini, johon pirteä hapokkuus tuo eloisuutta.

Kokeile runsaiden salaattien, kevyiden pastojen ja vähärasvaisen kalan kanssa. Sushin luottokumppani!

Luomuviinitalo Emilianan tuottama Adobe Rosé on saanut ylistystä erinomaisesta hinta/laatusuhteestaan. Tämä viini on suomalaisten kestosuosikki vuodesta toiseen – eikä ihmekään, onhan viini tehty suomalaiseen makuun!

Kokeile viinin kanssa:

Lue lisää tuotteesta ›

Tais Organic Pinot Noir Rosé

75 cl / Alko / 13,99 €

Tais Organic Pinot Noir Rosé on Emiliana viinintuottajan premiumtason roseeviini.

Trendikäs roseeviini soveltuu niin skoolaukseen kuin uudenvuoden juhlapöydän pikkupurtavien ja kylmien kalaruokien kanssa. Korkealuokkainen Tais Organic Pinot Noirin punaherukkainen ja sitruksinen maku nostattaa niin uudenvuoden makuelämyksiä kuin tunnelmaa.

Kokeile kermaisten ja yrttisten pastojen tai runsaiden salaattien kanssa. Sopii myös rasvaiselle kalalle ja vaalealle lihalle.

Emiliana on maailman suurin luomuviinintuottaja. Kaikki viinit ovat luomuja, vegaaneja ja Sustainable wines of Chile -sertifioituja.

Lue lisää tuotteesta ›

Viña Maipo Rosé

300 cl / Alko / 29,88 €

Kypsän marjainen ja puhdaspiirteinen roseeviini, jossa punaherukkaa, vadelmaa ja mansikkaa. Kuivan maku, joka täydentyy kypsällä marjaisuudella ja hennolla yrttisyydellä.

Loistava kumppani vähärasvaisen kalan, salaattien ja kasvisruokien seurana. Hyvin viilennettynä sopii myös seurustelujuomaksi! Viña Maipo roseesta valmistat maukkaan viinidrinkin brunssille!

Viinilehti.fi on antanut Viña Maipo Rosé 2021 hanapakkaukselle ”LÖYTÖ” -arvion, joka kertoo viinin erinomaisesta hinta-laatusuhteesta.

Lue lisää tuotteesta ›
5 x roseeviini-fakta

5 x roseeviini-fakta

Mitä tiedät roseeviinistä? Trendikäs roseeviini on mutkaton juoma, joka maistuu erityisesti kesällä, mutta yhä useammille myös talvella. Ota roseeviinifaktat haltuun ja nautit juomastasi viel...

Lue lisää ›
5 x Viinilehti Löytö -viini

5 x Viinilehti Löytö -viini

Hyvät viinilöydöt ilahduttavat. Tässä viisi hanaviiniä, jotka Viinilehti on arvioinut Löytö-viineiksi. Löytö-arvio kertoo poikkeuksellisen hyvästä hinta-laatusuhteesta. [caption id="attach...

Lue lisää ›
Diablo-viinit – syntinen tarina ja laatu kohtaavat Chilen tunnetuimman viinitalon viineissä

Diablo-viinit – syntinen tarina ja laatu kohtaavat Chilen tunnetuimman viinitalon viineissä

Chilen tunnetuin viinitalo lanseerasi Suomen markkinoille syksyllä 2022 punaisen ja valkoisen viiniuutuuden. Diablo Dark Red - ja Diablo Golden Chardonnay -viinit tunnistaa mystisestä ja syntisestä...

Lue lisää ›
Jaa sivu