Jaa sivu

Terrunyo Cabernet Sauvignon | 2015

29,98 € / 75 cl / Alko

Tulosta sivu

Terrunyon noin 20-vuotiaat köynnökset kasvavat Chilen parhaisiin Cabernet-alueisiin luettavilla Pirquen ja Puente Alton viinialueilla Andien vuoriston juurella. Rinteiden öinen viileys takaa, että rypäleet ehtivät kypsyä rauhassa täyteen potentiaaliinsa, ja vähäravinteinen soramaa saa köynnösten juuret etsimään ravinteita syvältä maaperästä. Rajoitetun sadon rypäleet ovat erityisen tiiviitä, ja niistä tehdyt viinit omaavat hienon rakenteen.

Terrunyo Cabernet Sauvignon on malliesimerkki siitä, kuinka maaperä, luonnon olosuhteet ja ihminen täydentävät toisiaan. Taitavan viinintekijän käsissä arvokkaan rypälemehun parhaat ominaisuudet kukoistavat lopputuotteessa, jolle 15 kuukauden kypsytys tammitynnyreissä on tuonut viimeisen tyylikkään silauksen.

Alkon tuotenumero:

452377

Hinta:

29,98 €

Pakkauskoko:

75 cl

Saatavuus:

Alko

Vuosikerta:

2015

Rypäleet:

Cabernet Sauvignon

Korkki:

Luonnonkorkki

Maa:

Chile

Tuottaja:

Concha y Toro

Alue:

Maipo

Valmistus:

Taitavan viinintekijän käsissä arvokkaan rypälemehun parhaat ominaisuudet kukoistavat lopputuotteessa, jolle 15 kuukauden kypsytys tammitynnyreissä on tuonut viimeisen tyylikkään silauksen.

Väri, tuoksu & maku:

Täyteläinen tumman luumunpunainen viini tuoksuu hieman salaperäisesti karhunvatukalta, tummalta luumulta, mustaherukkahillolta, mintulta, jugurtilta ja tummalta kahvilta. Suussa kuivaa mutta muhkeaa hedelmäisyyttä tasapainottavat miellyttävät hapot ja kypsät, pehmeästi ikeniin tarttuvat tanniinit. Jälkimaku on lämmin ja mausteisen marjainen.

Sopii:

Yhdistä riistan, naudan tai grilliruokien kanssa. Oivallinen myös nautiskeluun!

Hapot:

5,5 g/l

Sokeri:

2,0 g/l

Alkoholi:

14,5 %

Löydä viini Alkosta
Jaa sivu
Array
(
)